Tu ştii să cucereşti o femeie? Complimentele, MAI BUNE decât SEXUL!

Tu ştii să cucereşti o femeie? Complimentele, MAI BUNE decât SEXUL!

Toate studiile şi cercetările desfăşurate de-a lungul anilor pentru a elucida eternul mister feminin se pare că a fost în sfârşit lămurit, scrie libertatea.ro.

Cel mai recent studiu realizat de o companie din Marea Britanie dezvăluie că tocmai acele lucruri simple şi aparent banale ale vieţii fac o femeie să se simtă cu adevărat fericită.

Şi dacă până acum shoppingul, ciocolata şi chiar sexul păreau să fie metodele cele mai eficiente pentru ca o femeie să fie în al nouălea cer, acum oamenii de ştiinţă sunt de părere, în urma cercetărilor, că o vorbă bună sau un compliment este cel mai eficace mod.

Toate descoperirile studiului duc la o singură concluzie: faptul că femeia capătă mai multă încredere în ea dacă ştie sau i se spune că arată bine.

“Într-o lume unde cu toţii suntem foarte ocupaţi şi în care nu deţinem controlul asupra foarte multor lucruri, este normal să ne concentrăm asupra acelora pe care putem să le controlăm, spre exemplu felul în care arătăm. Femeile fac acest lucru nu pentru a atrage reprezentanţii sexului opus, ci pentru a căpăta încredere în ele”, spune doctorul Pam Spurr, coordonatorul studiului.

Pe locul următor în topul “producerii” fericirii la femei stă…mersul la coafor, aproape jumătate dintre cele 1.056 de femei britanice chestionate spunând că se simt mai bine când ajung la salon să se aranjeze decât atunci când mănâncă ciocolată. “Dacă simţim că părul şi machiajul nostru arată bine sau suntem mulţumite de hainele pe care le purtăm, acest lucru nu doar că are puterea de a ne binedispune pentru toată ziua, ci poate avea un efect pozitiv asupra încrederii pe care o avem în propria persoană”, mai spune cercetătoarea.

Vizualizări: 686

Comentează