LIGA CAMPIONILOR: Barcelona vrea RĂZBUNAREA, dar trebuie să treacă de Chelsea. Cine bate?

LIGA CAMPIONILOR: Barcelona vrea RĂZBUNAREA, dar trebuie să treacă de Chelsea. Cine bate?

FC Barcelona vrea revanşa contra Real Madridului după meciul de sâmbătă în care a pierdut chiar pe Nou Camp titlul. Şi are ocazia să se răzbune în finala Ligii Campionilor. Cu două condiţii însă: să treacă în returul semifinalei de Chelsea Londra, iar Madridul să o bată pe Munchen, scrie realitatea.net.

Meciul tur de la Londra nu a fost chiar aşa cum şi-ar fi dorit Messi şi Co. Asta pentru că Chelsea a ştiut să blocheze jocul de pase al Barcelonei pentru ca mai apoi să lovească necruţător prin ivorianul Didier Drogba.

Totuşi 0-1 nu e un scor care să-i sperie pe extratereştrii. Iar antrenorul Pep Guardiola e convins că echipa sa se va califica în finală. “Va fi un meci dificil. Întîlnim o formaţie foarte defensivă, foarte puternică fizic, sînt sigur că vor miza pe contraatac. Vom fi sută la sută pregătiţi să învingem Chelsea.

Nu am nici o îndoială că vom fi în finala de la Munchen!”, a declarat Guardiola. De cealaltă parte atacantul lui Chelsea Fernando Torres spune că Barcelona poate fi învinsă. “Trebuie folosite alte arme contra lor. Dacă vom dori să le luăm mingea, vom obosi şi îşi vor crea spaţii mai mari”, spune Torres.

Vizualizări: 255

Comentează