..

Omor la Cimișlia, descoperit peste doi ani

Omor la Cimișlia, descoperit peste doi ani

Poliția din Cimișlia a descoperit un omor săvârșit cu cruzime acum doi ani, victima fiind îngropată de vie. Crima a fost comisă în luna iulie 2009, informează jurnal.md

Potrivit oamenilor legii, la 9 iulie 2009, în jurul orei 20:00, lângă fâșia forestieră din partea de Sud-Vest a orașului Cimișlia, într-o vizuină de vulpe, a fost depistat cadavrul unei femei.

Corpul neînsuflețit al acesteia avea semne vizibile de moarte violentă, sub formă de plăgi în regiunea capului și a mâinii. Expertiza medico-legală a stabilit că femeia, de 29 de ani, a fost îngropată de vie, fapt demonstrat de nisipul depistat în căile respiratorii.

Recent, oamenii legii din Cimișlia au reușit să stabilească principalul suspect. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor de 24 de ani, din același raion, care, și-a recunoscut pe deplin vina, reconstituind în detalii scenariul infracțiunii.

Astfel, la data de 2 iulie 2009, băbatul se întorcea de la o zi de naștere și s-a întâlnit cu victima. Invitând-o să facă o plimbare, cei doi au ajuns la marginea unei fâșii forestiere, unde s-au oprit să mai stătea de vorbă. Într-un moment, între cei doi s-a iscat o ceartă, suspectul declarând că femeia ar fi vorbit-o de rău pe mama acestuia. Indignat, bărbatul a lovit victima cu o cărămidă în cap, iar deoarece afară se făcea ziuă, pentru a ascunde urmele infracțiunii, suspectul a băgat corpul tinerei în vizuină și a acoperit-o cu nisip. În scurt timp, suspectul a părăsit teritoriul țării, plecând la muncă peste hotare.

Bărbatul se află în arest preventiv și riscă să facă până la 15 ani de închisoare.

Vizualizări: 382

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios