Irina Shayk are probleme cu soacra?

Irina Shayk are probleme cu soacra?

Bancurile cu soacre sunt valabile pretutindeni şi asta pentru că nicio noră nu le iubeşte prea tare, indiferent unde în lume.

Dovada cea mai bună este felul în care Irina Shayk, unul dintre cele mai valoroase manechine ale momentului, a evitat-o pe mama iubitului ei, celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo. Deşi cele două au stat în aceeaşi lojă, Irina şi fiul lui Ronaldo au ocupat loc în extrema stângă a lojei, în timp ce mama portughezului a stat în dreapta, informează libertatea.ro.

De dragul copilului însă, cele două şi-au vorbit pentru câteva secunde, timp în care Dolores Aveiro, mama superstarului lusitan l-a preluat pe micuţul lui Cristiano.

Chiar dacă nu este mama lui, oricine a putut vedea cât de apropiat este fiul fotbalistului lui Real Madrid de Irina. Cei doi s-au jucat şi s-au pupat în permanenţă, cât timp au stat împreună în tribunele stadionului Santiago Bernabeu, la meciul Real Madrid – Espaynol Barcelona, scor 5-0.

Relaţia celor două nu a fost atât de rece dintotdeauna, ele obişnuind să vină la meciurile lui Cristiano şi să stea una lângă cealaltă. O dovadă în plus a faptului că o ceartă a intervenit acum între ele.

Vizualizări: 1119

Comentează