..

Splendoare în iarbă! Rusoaicele au oferit un “pupilicius” delicios – FOTO

Fostele iubite ale lui Alin Stoica si Dacian Varga primesc pe zi ce trece tot mai multe oferte din partea mai multor fotbalisti din Liga I, dupa ce au “explodat” de curand pe micile ecrane. Cezara Darie si Rodica Miron refuza insa propunerile sportivilor, preferand sa petreaca tot mai mult timp impreuna, in ipostaze fierbinti. Imaginile cu ultima escapada a cuplului de “sexy-asistente” vorbesc de la sine despre cum inteleg rusoaicele sa se distreze impreuna.

Tentatie. La un moment dat, caldura si-a spus cuvantul si asistentele au simtit nevoia sa se racoreasca intr-un stil aparte

Dublu. Asistentele lui Morar imbina utilul cu placutul, gustand din inghetate in timp ce se plimba

Tacticos. Rusoaicele s-au oprit apoi pe banca, unde si-au devorat inghetatele

Relaxare. Dupa ce s-au plimbat pe aleile parcului, Cezara si Rodica au facut o mica pauza de barfa

De cand fac echipa din postura de asistente la emisiunea lui Mihai Morar, cele doua blonde apetisante sunt aproape nedespartite. Unite de sangele fierbinte specific moldovencelor de peste Prut, Cezara Darie si Rodica Miron au oferit weekendul trecut o mostra de ceea ce inseamna cu adevarat o iesire ca fetele. Desi sunt curtate de aproape toata Liga I, blondinele au spus pas companiei barbatilor in ultima vreme si au ales, tot mai des, sa piarda vremea impreuna. Totul pentru o mai buna colaborare pe platou, dar si in spatele acestuia. De aceasta data, nu a fost vorba de shopping sau de o cafea lungita la vreo cafenea de fite, “sexy-asistentele” preferand sa iasa la o simpla plimbare in parcul Herastrau. Daca Rodica a optat sa inchirieze o bicicleta, Cezara s-a echipat de acasa cu o pereche de role. Si, astfel, blondinele si-au inceput aventura pe aleile parcului din nordul Capitalei. Bineinteles, miscarile a doua tinere zvelte, bine dotate, nu aveau cum sa fie iertate de barbatii prezenti in parc, acestia intrecandu-se in priviri lungi sau diverse replici de agatat. Cezara si Rodica n-au dat atentie admiratorilor si si-au vazut linistite de treaba lor, care la un moment dat a fost indulcita de cate o portie de inghetata, dar si de un “pupilicius” ucigator.
cancan.ro

Vizualizări: 1088

Comentează