..

Black Eyed Peas se desfiinţează!

Black Eyed Peas se desfiinţează!

Sunt unii dintre cei mai cunoscuţi artişti din lume, iar muzica lor este ascultată de miliarde de oameni. Cu toate astea, cei 4 componenţi ai trupei Black Eyed Peas au decis să meargă pe drumuri diferite.

Decizia de a nu mai cânta împreună a fost luată de Fergie, care vrea să ia o pauză. Vedeta este căsătorită de mai bine de trei ani şi îşi doreşte să devină mămică.

«Trebuie să o respectăm pe Ferg, e sora noastră. Vrea să aibă o familie şi suntem fericiţi pentru ea», a spus Taboo de la Black Eyed Peas.

La sfârşitul acestei luni, trupa Black Eyed Peas va susţine un ultim concert în Miami.

Nu este prima dată când celebra formaţie se dezbină

În luna iulie, după o pauză de trei ani, grupul s-a întors cu un album electro-dance, primit cu recenzii mixte. Primele două extrase pe single, “Boom Boom Pow” şi “I Gotta Feeling” au primit premii Grammy şi au stabilit un record, staţionând timp de 26 de săptămâni consecutive pe prima poziţie din clasamentul Billboard Hot 100.

Deşi au acest palmares, la ultimul concert pe care l-au susţinut la Alton Towers în Staffordshire, membrii trupei au declarat că au decis să ia o pauză pe termen nedeterminat.

«Acest spectacol este foarte special pentru mine pentru că este ultimul pe care îl vom avea în această formulă pentru o perioadă lungă de timp. Vrem să ştiţi că vă iubim foarte mult şi vă mulţumim pentru faptul că ne-aţi susţinut mereu» a declarat Fergie în urmă cu câteva luni, potrivit Huffington Post.


click.ro

Vizualizări: 908

One Comment

  • Nume
    3 decembrie 2011 | Permalink |

    sunt de nota 10 Bravo lor!!!!

Comentează