Un medic din Brazilia a pus ace infectate cu HIV pe gard, pentru a ţine hoţii la distanţă

Un medic din Brazilia a pus ace infectate cu HIV pe gard, pentru a ţine hoţii la distanţă

O doctoriţă din Brazilia a găsit o metodă inedită pentru a scăpa de hoţi. Femeia a decis să îşi apere proprietate montând  pe gardul din faţa casei mai multe ace infectate cu HIV.  Ideea nu a fost pe placul autorităţilor iar acum femeia riscă să îşi piardă dreptul de liberă practică.

Sătul să tot fie călcat de hoţi, un medic ortoped din Brazilia s-a hotărât să le dea o lecţie musafirilor nepoftiţi. Femeia a luat mai multe ace infectate cu virusul HIV de la spitalul în care lucrează, şi le-a montat apoi în vârful gardului.

A lipit, apoi, un afiş pe gard, prin care îi anunţă pe cei care se gândesc să încerce să îi sară gardul, că riscă să se infecteze cu una dintre cele mai periculoase boli din lume.

Femeia, care a dorit să îşi păstreze anonimatul, susţine că a recurs la acestă metodă după ce, în trecut, a fost jefuită de două ori.

Primii care au sesizat pericolul reprezentat de acele infectate, au fost vecinii femeii. Oamenii s-au plâns de faptul că metoda de protecţie a doctoriţei este periculoasă nu numai pentru hoţi ci şi pentru ei. După cinci zile, femeia a fost obligată de autorităţi să renunţe la ace şi să plătească o amendă de peste 100 de dolari.

În zilele următoare, doctoriţa va fi suspusă unui control psihiatric şi riscă să îşi piardă licenţa.

antena3.ro

Vizualizări: 818

Comentează