..

S-a întors acasă în sicriu

S-a întors acasă în sicriu

Lacrimi și durere în familia tinerei înjunghiate la Moscova săptămâna trecută. Cadavrul Parascoviei a fost adusă astăzi acasă, în satul Seliște, raionul Nisporeni, de unde era originară femeia.

Acasă o aștepta fiica ei de 4 anișori și mama sa. Soț nu avea, iar tatăl i-a murit acum câțiva ani.

Familia o duce greu, casa în care locuiesc nu este construită până la capăt, iar pentru a aduce acasă cadavrul tinerei, rudele au cheltuit peste 3 mii de euro.

Nevoile și grija pentru copil și familie au făcut-o să plece la Moscova, unde lucra chelneriță de ani buni de zile. De acolo, din puținul câștigat, își întreținea copilul și își ajuta mama.

Tânăra femeie avea un iubit cu care intenționau să se căsătorească. Ei stabiliseră și ziua în care să meargă să cumpere inele – două zile mai târziu decât ziua în care a fost ucisă.

Deși nici autoritățile RM și nici poliția moscovită nu dau detalii privind ancheta, rudele ei, care lucrau împreună cu ea la Moscova, spun că cel care a ucis-o nu a furat nimic din lucrurile ei – nici măcar banii sau telefonul.

Rudele ei mai spun că tânăra era cuminte, nu datora nimănui bani și nu avea dușmani sau conflicte cu cineva.

jurnal.md

Vizualizări: 1350

One Comment

  • rodica
    20 iulie 2011 | Permalink |

    DOAMNE FERESTE DE ASA CEVA ,NU INTELEG LUMEA ASTA …..ESTE ATIT DE REA….SARMANUL COPILAS A RAMAS FARA MAMA ,DATINE VA ROG UN NUMAR DE TELEFON SAU O ADRESA DE CONTACTAT FAMILIA ,VREM SA AJUTAM CU CE SE POATE

Comentează