INCREDIBIL! Elevi obligaţi să jure pe Dumnezeu că nu copiază la teză

INCREDIBIL! Elevi obligaţi să jure pe Dumnezeu că nu copiază la teză

Elevii de clasa a XII-a ai Liceului Baptist din Timisoara sunt obligati sa se jure pe Dumnezeu ca nu vor copia la teza, insa nu verbal, ci in scris.

Pe lucrarea tip grila este scris si ingrisat juramantul “Marturisesc inaintea lui Dumnezeu ca nu am copiat la aceasta teza”, anunta adevarul.ro .

Acesta practica neobisnuita a fost observata dupa ce un elev al liceului a postat teza pe Facebook.

Directorul Liceului Teoretic Baptist a spus ca nu stie nimic despre acest juramant, insa apoi si-a schimbat declaratia, adaugand ca semnarea este optionala si depinde de fiecare elev in parte.

“Nu stiu. E posibil, ca e profil teologic. Cred ca e vorba despre asumarea responsabilitatii. Nu e o practica generalizata. O fi fost vreo intamplare. E foarte posibil sa se intample lucru asta la doctrine biblice. E o materie de specialitate. E liber consimtit. si-o asuma. Intra si asta in asumarea lui. E o practica in cadrul cultului. La disciplina asta profesorul o fi cerut o data, de doua ori, de trei ori… Aaaaa, apare pe scris pe lucrare. Da, lucrarile se fac si se multiplica pe calculator si se dau la elevi. Probabil ca profesorul a formulat cerinta aceasta, cine stie. Cred ca e optionala. Unii pot sa semneze, altii nu”, a declarat Ilie Danut, directorul Liceului Teologic Baptist din Timisoara.

Vizualizări: 439

Comentează