Stanislav Nicolau (ProBahus) a devenit tătic de băiat! FOTO

Stanislav Nicolau, membru al formaţiei „ProBahus”, a devenit pentru prima dată tătic. Pe 28 aprilie, soţia sa Natalia a adus pe lume „un băieţel de nota 10”.

Lena NEGRU

Artistul este extrem de fericit deoarece zilele acestea şi-a adus de la maternitate băieţelul şi soţia. Săndel Nicolau a cântărit la naştere 3,200 kilograme. „Nu am fost în sala de naştere, aşa am decis împreună cu soţia, dar l-am ţinut în braţe pe Săndel în primele minute de la venirea sa pe lume. În acele momente îmi părea că zbor! Şi Natalia, şi micuţul se simt bine. Am convenit împreună asupra numelui copilului – Alexandru, ca bunelul meu şi tatăl Nataliei”, ne povesteşte extrem de fericit artistul, precizând că odaia băieţelului a fost amenajată din timp, iar culorile predominante sunt verde şi maro.
Creştinarea lui Săndel va avea loc în curând, iar cumetria – la toamnă. „Venirea pe lume a fecioraşului nostru este şi un cadou pentru mama soacră, deoarece s-a născut în ajunul zilei ei de naştere”, mai spune interpretul.
Soţii Nicolau îşi doresc şi o surioară pentru fiul lor. Întrebat cu cine seamănă Săndel, artistul spune că deocamdată nu-şi pot da seama, mai ales că părinţii au multe trăsături comune. „Soacra mea spune că seamănă cu mine, iar medicul de familie care ne-a vizitat a spus că Săndel seamănă cu Natalia”.*

Vizualizări: 2481

2 Comentarii

  • ANNA
    13 mai 2011 | Permalink |

    FRUMOASA FAMILIE SI MAMICA SI TATICU ,SI CEL MAI IMPORTANT INGERASUL .LA MULTI ANI!!!!

  • jenica
    14 mai 2011 | Permalink |

    ce dragalas e Sandel! sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii!

Comentează