..

SURPRIZĂ de la Chirtoacă

SURPRIZĂ de la Chirtoacă

Primarul capitalei promite să avem drumuri mai bune către anul 2014, când în R. Moldova vor avea loc alegeri parlamentare. Și asta pentru că nu exclude că ar putea candida la acele alegeri.

”Poate îi ajunge primarului să stea la primărie”, a sugerat Chirtoacă într-o discuție cu jurnaliștii după ședința de astăzi de la primărie.

Mai multe detalii pe union.md

Vizualizări: 2664

2 Comentarii

  • Gheorghe
    21 mai 2012 | Permalink |

    Agenda mea (ca şofer, conducator auto) nu prea coincide cu agenda dlui primar, care şi-o ajustează la activitatea sa politică (ca, de altfel, şi cu ideea dumisale “genială” de a plăti ŞI pentru folosirea drumurilor din capitală, de parcă Chişinăul ar fi o zonă “separatistă”, iar drumurile de aici ar fi chiar DRUMURI-DRUMURI…)

  • chisinau
    22 mai 2012 | Permalink |

    dar ce nu a inteels cineva, ca lasa reparatia drumurilor pentru a ne spala ochii inainte de alegeri, el chiar isi inchipuie ca il vom mai vota?, sute de cetateni muscati de cani, strazi necuratate nu mai zic de spalat, ciar si acolo unde cetatenii curata singuri el nui in stare sa-i miste pe cei de la salubritate sa vina si sa duca gonoiul, bomba antisanitarie nu numai in piata centrala, dar pe la toate pietele, chiar in fata primariei, linga posta centrala stau doua buticuri, care sau transformat in loc pentru urinat, mori cand treci pe acolo, constructiile neautorizatenu ca au fost demolate, dar se inmultesc si mai mult, europeanul chirtoaca a permis distrugerea prectic a patrimoniului istoric si cultural…bla, bla, bla, na figa asaa primar demagogic , arogant si fara nici o capacitate manageriala???

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios