Vedetele arată tot!

Showbizul românesc şi-a pierdut şi ultima urmă de pudoare. Vedetele din noua generaţie ştiu că puţină nuditate aduce multă notorietate, aşa că-şi pun pe ele fuste scurte, chiloţi din dantelă şi fac pe neatentele pe la evenimentele mondene.

Monica Columbeanu, Celia sau Daniela Crudu îşi scot lenjeria intimă ca la expoziţie, cu zâmbetul pe buze. Altele, mai îndrăzneţe, sparg tiparele şi desfac picioarele în faţa aparatelor de fotografiat arătând tot. Considerând expunerea lenjeriei intime o strategie “fumată”, Laurette a întrecut orice limită a decenţei şi a ieşit în lume fără chiloţi pe ea. În aceste condiţii, atitudinea creatoarei de modă Roxana Butnaru devine scuzabilă. Cel puţin ea a încercat să-şi acopere “păsărica”, însă materialul chiloţilor a trădat-o! Există însă şi cazuri în care expunerea se face din neatenţie. O “zână” ca Andreea Marin nu are nevoie să-şi arate desú-urile pentru publicitate, dar i se întâmplă şi ei.Atenţie la fluturaş!

Daniela Crudu, asistenta matinalilor Răzvan şi Dani, s-a expus în toate poziţiile prin revistele dedicate bărbaţilor, pe podium sau în emisiunea de la Antena 1. Chiar dacă nu mai are niciun secret, bruneta surprinde prin dezinvoltura cu care îşi pune poalele în cap pe la evenimentele mondene. Se teme probabil să nu-şi sufoce fluturaşul tatuat în zona intimă, aşa că-i mai dă din când în când câte o gură de aer.

Neatenţia se plăteşte!Crezând că va avea un impact major asupra publicului ei, Celia a renunţat să poarte pantalonaşi scurţi pe sub rochia mini, la unul dintre concertele ei. Cântrăreaţa însă a omis un lucru extrem de important şi a făcut o greşeală de neuitat. Chiloţii tanga foarte înguşti au dezvăluit faptul că bruneta nu este în relaţii prea bune cu ceara de epilat sau cu lama de ras sau cu crema epilatoare…

Şi Moni face… dezvăluiri

Deşi pozează într-o doamnă desăvârşită, Monica Columbeanu foloseşte aceleaşi trucuri vechi pentru a atrage atenţia. Spre deosebire de colegele ei de breaslă însă, o face cu mai multă eleganţă. Soţia lui Iri are grijă să nu arate chiar tot, aşa că se “baricadează” cu chiloţi ampli, care să nu o pună în vreo situaţie mai jenantă decât şi-ar dori. Apoi îşi trece picior peste picior, îşi ia atitudinea de divă şi aşteaptă fotografii.

Dantela nu acoperă tot

Creatoarea de modă Roxana Butnaru şi-a luat o poziţie extrem de confortabilă, convinsă că masa la care s-a aşezat este destul de mare să o ferească de ochii curioşilor. În timp ce mult mai versatele ei “vecine”, Alina Crişan şi Loredana (ex-Trident), şi-au încrucişat strâns picioarele, Roxana oferă o imagine amplă prin chiloţii transparenţi pe care a ales, premeditat sau nu, să-i poarte la rochia foarte scurtă.

Pe jumătate goală!

Laurette a reuşit performanţa de a apărea concomitent în toate ziarele din România, după ce şi-a expus “păsărica”, fără jenă, la un eveniment monden care s-a ţinut într-un loc foarte luminat. De fapt, ăsta era şi scopul. Din dorinţa de a şoca probabil, mulatra a “uitat” să-şi pună chiloţi pe ea, cu toate că rochia minusculă pe care o purta nu-i oferea nici cea mai mică garanţie că o va… acoperi.

Şi divelor li se poate întâmpla

Andreea Marin a ajuns vedetă prin performanţa pe care a făcut-o în televiziune şi, în general, prin activitatea profesională. “Zâna” nu a avut nevoie să pozeze goală sau să fie protagonista unor scandaluri sexuale pentru a fi mediatizată. Şi a exclus din start genul acesta de promovare. Totuşi, lenjeria ei intimă a apărut în paginile ziarelor însă, din neatenţie. Concentrată să coboare în siguranţă din maşina ei de teren, un autoturism destul de înalt, Andreea a omis faptul că rochiţa scurtă ar putea să o lase la nevoie. Paparazzii CANCAN însă nu au ratat momentul în care s-a ridicat şi, uite-aşa, “zâna” s-a trezit dezbrăcată în plină stradă.

sursa: cancan.ro

Vizualizări: 10920

Comentează