Dmitri Medvedev a fost la concertul lui Elton John de la St Petersburg. FOTO

Dmitri Medvedev a fost la concertul lui Elton John de la St Petersburg. FOTO

Înainte de a se întâlni cu preşedintele rus, Elton John a dormit trei ore în cabina sa de machiaj.

Medvedev şi soţia au răspuns pozitiv invitaţiei pe care Sir Elton John le-a trimis-o la Kremlin de a participa la concertul care a avut loc duminică la Sankt Petersburg.

Potrivit organizatorilor, înainte de a ieşi în scenă legendarul artist era foarte emoţionat. Şi asta pentru că până în ultimul moment nu a ştiut dacă vine sau nu preşedintele rus. „Când am fost anunţaţi că va onora invitaţia, Sir Elton John a adormit în cabina de machiaj. Artistul era obosit pentru că a venit la repetiţii direct de la aeroport. A adormit pe loc, de parcă nu ar fi dormit de o săptămână. În timpul somnului, artistul britanic a fost păzit, chiar în cameră, de un bodyguard care a avut grijă să îi închidă soneria de la telefon, în timp ce un altul a stat de pază la uşă.

Când s-a trezit, Elton John a cerut apă minerală cu gheaţă, a refuzat mâncarea după care s-a îndreptat spre scenă. Spectaculosul concert a durat 2 ore, iar costul biletelor a variat între 4000 şi 50 000 ruble.

După concert, Dmitri Medvedev a postat pe contul său de Twitter următorul mesaj: „Am fost la concertul lui Elton John. O muncă serioasă şi profesionistă – aproape 3 ore de muzică live!”





M.M.

vizualizări: 288

Comentează