Daruri de Crăciun pentru copii de la basarabenii din Londra. FOTO

Daruri de Crăciun pentru copii de la basarabenii din Londra. FOTO

Sâmbătă, un grup de basarabeni stabiliţi la Londra au organizat o serată cu scopul de a aduna daruri  pentru acţiunea caritabilă „Poveste de Crăciun”, organizată de JurnalTV.

La Londra, evenimentul a fost organizat de Tania Sonic, iar gazde au fost Tatiana Pomană şi soţul ei, Matt, care deşi este englez get-beget, s-a implicat în această acţiune caritabilă cu toată dăruirea. Şi ca o gazdă bună, Matt i-a alintat pe cei 15 basarabeni prezenţi la întâlnire cu cocktailuri alese, pregătite chiar de el.

Jucăriile, hăinuţele şi banii adunaţi sunt deja în drum spre Chişinău. Transportarea acestora de la Londra la Chişinău este asigurată, gratuit, de firma CVV Courier-Express, director Viorel Trandafir.

Vă reamintim că luni, 20 decembrie, ora 16.00, JurnalTV le spune copiilor o „Poveste de Crăciun”. Aura, Adrian Ursu, Akord, Katalina Rusu şi Natalia Gordienko vor veni să le aducă o bucurie celor 105 copii orfani, din familii vulnerabile şi cu dizabilităţi de la Internatul nr. 7 din Chişinău. Aceştia vor avea parte de un ajun de Crăciun pe care, sperăm, nu-l vor uita nicicând.

Acesta  este o acţiune caritabilă a tuturor. Implica-te si tu! Vino pe 20 decembrie, la Filarmonică, cu ce crezi tu că i-ar ajuta mai mult: o jucărie, o haină, o carte, un ajutor financiar sau chiar un cuvânt bun. Apropie-te de brad şi lasă cadoul sau dăruieşte-l personal. Implică-te şi fii alături de aceşti copii aşa cum poate n-ai avut niciodată şansa să o faci.

vizualizări: 424

One Comment

  • Nume
    13 decembrie 2010 | Permalink |

    bravo! asteptam reactii si de la basarabenii din alte colturi ale lumii!

Comentează