Mihail Boiarski, la braţ cu o vampă! – FOTO

Legendarul actor în vârstă de 60 de ani s-a afişat recent în public cu o vampă brunetă, îmbrăcată într-o rochie sexy şi transparentă, care l-a însoţit la Kiev. După concertul în care a susţinut un recital, galant, D’Artagnan a condus-o de braţ la maşină, unde au discutat un pic şi s-au despărţit, zâmbind cu subînţeles.

Precizăm că Mihail Boiarski este căsătorit cu o colegă de breaslă, Larisa Luppian (57 ani), pe care o cunoaşte din 1975 şi alături de care trăieşte de 30 de ani. Cei doi au împreună doi copii: un fiu, Alexandr (30 ani), businessman, şi pe fiica Liza (24 ani), actriță şi ea.

Recent, Mihail şi Larisa Boiarski au fost declaraţi cel mai trainic cuplu din show-bizz-ul rusesc. La capitolul longevitate în cuplu, pe cei doi îi întrec doar Pliseţkaia şi Şedrin, care în 2008 au sărbătorit nunta de aur; Pahmutova şi Dobranravov (sunt căsătoriţi de 53 de ani), Alentova cu Menişov – care aniversează 45 de ani de căsnicie, şi Kobzon cu soţia Nelly, care au sărbătorit în acest an, cu mare fast, cei 40 de ani trăiţi alături.

Sursa: Express Gazeta

vizualizări: 386

Comentează