Maşa Malinovskaia, însărcinată cu un donator din Elveţia

Maşa Malinovskaia, însărcinată cu un donator din Elveţia

Diva Maşa Malinovskaia (30 ani) a rămas însărcinată cu sperma unui donator din Elveţia, apelând la înseminare artificială.

Prietenii săi au remarcat că în ultima perioadă Maşa duce un mod de viaţă sănătos şi nu consumă băuturi alcoolice. Mai mult, formele rotunde au lăsat să se înţeleagă că diva este însărcinată. „Sunt în a treia lună de sarcină. Am vrut foarte tare să devin mămică. Tatăl copilului este un donator din Elveţia”, le-a declarat ea jurnaliştilor.

Maşa a fost căsătorită de două ori, dar nu a reuşit să rămână însărcinată. Nici în ultima sa căsnicie cu politicianul Denis Davitiaşvili nu a fost cu noroc. Neîmplinirea sa ca mamă a determinat-o pe Malinovskaia să apeleze la înseminare artificială, iar criteriul principal după care şi-a ales donatorul a fost ca acesta să fie un bărbat perfect sănătos pentru a evita ulterioare probleme de sănătate ale copilului.

Cu toate astea, sarcina nu o împiedică pe Maşa să îşi vadă în continuare de planurile sale: ea va merge curând într-o călătorie în Egipt, unde a fost invitată în calitate de DJ. „Mă simt foarte bine, de aceea nu intenţionez să stau acasă şi să mănânc gogoşi. Voi continua să lucrez şi să călătoresc. Mă voi abţine de la muncă doar în ultimul trimestru de sarcină”, mai spune ea.

Despre sarcina sa a aflat şi soţul său, cu care este în plin proces de divorţ. „M-a sunat şi m-a felicitat!”, le-a declarat jurnaliştilor Maşa Malinovskaia, nehotărâtă încă unde va naşte: în America sau acasă, în cadă.

Sursa: Express Gazeta

vizualizări: 326

Comentează