Servicii intime într-o saună din capitală

Servicii intime într-o saună din capitală

Trei domnişoare au fost reţinute în flagrant în timp ce practicau prostituţia. Acestea erau antrenate în această sferă de mai bine de un an. Fetele s-au dovedit a fi originare din satul Căpreşti, raionul Floreşti (21 de ani), or. Ialoveni (18 ani) şi din satul Speia, raionul Anenii-Noi (16 ani). Fetele domiciliau temporar în capitală şi se ocupau doar cu prestarea serviciilor sexuale.

Fetele au fost depistate într-o saună din capitală când deja au luat banii pentru serviciile care urmau a le fi oferite clienţilor – 500 lei/oră de client. Pentru documentare, domnişoarele au fost conduse la CGP mun. Chişinău.

În baza probelor acumulate urmează a fi pornită o cauză penală, în cadrul căreia principala suspectă este tânăra de 18 ani care a îndemnat şi a determinat minora de 16 ani să ofere servicii intime contra plată şi este cercetată în stare de libertate. Persoana minoră în prezent se află la Centrul de Plasament Temporar pentru Minori al CGP mun. Chişinău, unde-i este acordată asistență social-psihologică. În cazul în care instanţa de judecată o va găsi vinovată pe suspecta de 18 ani, ea riscă amendă în mărime de la 4 000 la 16 000 lei sau privare de libertate de la 2 la 5 ani.

S.O.

vizualizări: 824

2 Comentarii

  • Nume
    4 noiembrie 2010 | Permalink |

    cu ocazia acestui articol am aflat tarifele pt servicii intime in Moldova :p

  • Nume
    5 noiembrie 2010 | Permalink |

    Comentariu

Comentează