Maria Bieşu, distrusă de pierderea mamei!

Maria Bieşu, distrusă de pierderea mamei!

„Nu mă simt bine din toate punctele de vedere”

De câteva săptămâni, Primadona Operei Naţionale trece prin momente grele. Nu mai vrea nici măcar slavă. „Nimic” – aşa ne-a spus îndurerată Maria Bieşu.

Pierderea mamei, Tatiana Bieşu, a venit pe neaşteptate. Ştia că nu are probleme de sănătate. „Bătrâneţea şi-a spus cuvântul. Acum 10 ani am adus-o la mine. Am vrut să fim împreună. Vă imaginaţi situaţia mea – bolnavă şi să-mi pierd mama. Este o durere de nedescris. Nu mă simt bine din toate punctele de vedere. Este o lovitură dublă pentru mine”, ne-a spus profund îndurerată Maria Bieşu.

Primadona Operei Naţionale a fost mereu susţinută de mama sa, în special în ultimii doi ani, când medicii i-au spus că suferă de o boală incurabilă. În aceste clipe grele, Maria Bieşu este susţinută şi încurajată de sora sa. „Ea mi-a fost mereu alături. Ne susţinem reciproc în aceste momente. Acum am venit de la spital, iar în curând iar trebuie să mă duc. Nu pot să plec nicăieri, doar la spital şi înapoi acasă. Iar din casă nu ies”, mai spune artista, precizând că se roagă la Dumnezeu ca să-i fie bine şi să mai poată ieşi pe scenă.

L.N.

vizualizări: 669

One Comment

  • Lola
    4 noiembrie 2010 | Permalink |

    samana! sper sa aiba putere sa treaca peste aceasta durere…

Comentează