Ei îţi aduc “ştirile care te privesc” de la Jurnal TV!

Ei îţi aduc “ştirile care te privesc” de la Jurnal TV!

Profesionişti, dar frumos de modeşti din fire, Stela Popa şi Alecu Mătrăgună sunt prezentatorii principalului buletin de noutăţi de la ora 20.00, dar şi „eroii” care vor apărea în curând pe panourile din oraş, în postură de reprezentanţi ai „Ştirilor Jurnal TV”.

„Acum, că am ce mi-am dorit, voi profesa şi voi încerca să fiu la înălţime

Ea, jurnalistă de când se ţine minte, iniţiată în politologie, autoarea cărţii „100 de zile” şi a unei emisiuni săptămânale la radio, este îndrăgostită de meseria care îi vine ca o manuşă. Deşi rolul de prezentatoare este ceea ce şi-a dorit dintotdeauna, nu exclude că va da curs şi altor provocări care vor apărea pe parcurs. „Viaţa mea nu începe şi nu se termină cu televiziunea sau cu rolul de prezentator. Sunt conştientă că aceasta este doar o etapă din viaţa mea. Oricum, recunosc că mi-am dorit asta şi acum, că am ce mi-am dorit, voi profesa şi voi încerca sa fiu la înălţime”, spune Stela.

Şi pentru Alecu propunerea de a prezenta buletinul de ştiri a venit spontan, ca o mare provocare. „A apărut ca o oportunitate pe care mi-a oferit-o viaţa. Părerea mea e că nu trebuie să ignori nimic din ce ţi se oferă. Mai bine să regreţi că ai făcut, decât să plângi că ai fi putut să faci şi ai renunţat”, crede chipeşul prezentator, care, anterior, a făcut parte din echipa „Deşteptării” de la Jurnal TV.

Alecu e „calmul” echipei, iar Stela – „hiperenergica”

La pupitrul de ştiri se simt excelent, iar starea firească o simt şi telespectatorii. Fac echipă bună, se înţeleg de minune şi în afara platoului de ştiri, pentru că fiecare ştie să aprecieze calităţile celuilalt. „Cu Alecu ne-am înţeles din prima clipă de când am apărut împreună. Facem o echipă foarte bună. Ceea ce apreciez cel mai mult la colegul meu este calmul şi inteligen?a de care dă dovadă”, mărturiseşte Stela, “jumătatea hiperenergică a echipei”, după cum susţine Alecu. „Stela e hiperenergică, uneori chiar incisivă - un lucru deloc rău pentru un jurnalist. Ştie să-mi prindă starea şi cuvintele. Mă ajută la texte când am nevoie. E foarte important să ai un om alături”, crede Alecu. Cei doi ştiu că vocaţia de a modera un buletin implică multă muncă, dar şi responsabilitate pentru cei care au încredere în ei. „Prezentarea ştirilor necesită responsabilitate, nu doar „dat din gură” în faţa prompterului. Suntem con?tien?i că cei care ne-au investit cu încrederea lor în această funcţie mizează pe noi şi acesta este unul dintre motivele pentru care ne străduim să fim cei mai buni. De fiecare dată când începem jurnalul, ştim că trebuie să fim pe măsura aşteptărilor”, afirmă Stela Popa şi Alecu Mătrăgună.

Stela DĂNILĂ

vizualizări: 278

2 Comentarii

  • luminita
    4 noiembrie 2010 | Permalink |

    sunteti super..ascult cu multa curiozitate si entuziaSM stirile prez\entate de voi!!

  • doru
    4 noiembrie 2010 | Permalink |

    de aceeasi parere sint si eu, fac o pereche siper amandoi. Stela si Alecu sint THE BEST! Bravo baieti, rupeti gura targului

Comentează