GRAV! Gicu Cimbir, victima unui accident rutier

GRAV! Gicu Cimbir, victima unui accident rutier

A suferit un atac de cord, fracturi la oasele bazinului şi comoţie cerebrală

Săptămâna trecută, după ce şi-a dus piciul la grădiniţă, Gicu Cimbir a devenit victima unui accident rutier. Interpretul se îndrepta spre studio, unde urma să înregistreze câteva melodii. A urcat în maxi+taxi, iar la 100 de metri, autovehicolul a intrat în troleibuz. Ciocnirea a avut loc pe Viaduct. În acele momente, Gicu Cimbir se afla lângă parbrizul microbuzului, iar impactul autovehiculelor a fost atât de puternic, încât interpretul a spart cu capul parbrizul microbuzului, ajungând pe jumătate afară.
Gicu Cimbir a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din capitală, medicii internându-l la secţia de reanimare. În urma accidentului, interpretul s-a ales cu comoţie cerebrală şi fracturi la oasele bazinului. Iar la trei zile de la spitalizare, a suferit şi un atac de cord.

Nu este exclusă o intervenţie chirurgicală la inimă
„Am stat cinci zile în secţia de reanimare, după care am ajuns la terapie, iar acum sunt tranferat la cardiologie. În acele momente pot spune că eram semiconştient. Mă dor capul şi picioarele. Toţi pasagerii au venit spre mine şi m-au lovit la picioare. Am şi două coaste rupte, dar cea mai mare problemă este la inimă – s-ar putea să am nevoie de o intervenţie chirurgicală. În primele două zile am fost în perioada de preinfarct, iar în a treia am suferit un infarct în timpul somnului. Zilele acestea medicii îmi vor spune dacă va trebui să fiu supus intervenţiei chirugicale la inimă. Sper să mă tratez”, ne-a declarat Gicu Cimbir, precizând că până a deveni victima accidentului rutier, era sănătos tun.

Vinovatul va trebui să-i restituie toate cheltuielile de spitalizare
Cu toate că era semiconştient, interpretul şi-a anunţat soţia, care era la serviciu. După acest incident, Gicu Cimbir a fost susţinut foarte mult de familie, naşi şi prieteni. De asemenea, şoferul microbuzului şi soţia acestuia au venit la spital, s-au interesat de starea de sănătate a interpretului şi au avut şi câteva discuţii cu el. Gicu Cimbir ne-a declarat că cel care se face vinovat de acest accident va trebui să-i achite toate cheltuielile de spitalizare.

„Cel mai important este să ştiu că inima va fi sănătoasă, ca să nu dea Dumnezeu să ajung invalid”
„Din câte am înţeles, este vina şoferului. Am pierdut foarte multe oferte de a cânta la nunţi, cumetrii, spectacole şi un contract de unde puteam şi eu să câştig nişte bani. Nu vreau să ajungem în instanţa de judecată. Pentru mine în aceste momente cel mai important este să ştiu că inima va fi sănătoasă ca să nu dea Dumnezeu să ajung un invalid. Vreau să cânt, să creez şi să pot să-mi întreţin familia. Sper să ajung la un numitor comun cu şoferul. Pentru mine ar fi mai important să-mi restituie toate cheltuielile. El este un băiat cumsecade şi cred că vom ajunge la o înţelegere”, conchide Gicu Cimbir.
Precizăm că de la începutul anului, în municipiul Chişinău s-au produs 833 de accidente rutiere, soldate cu 39 de decedaţi şi 1061 persoane rănite.


foto: www.events.cheptea.com

vizualizări: 1987

2 Comentarii

  • ...
    26 septembrie 2010 | Permalink |

    Sanatate MAIESTRE, SI chiar sunt curios ce fel de Concert de Sustinere va organiza Aura pentru d-stra! Doamne pazeste!

  • 27 septembrie 2010 | Permalink |

    Am fost ingrozita de veste,astazi nu se mai stie daca ajungi viu acasa din momentul ce ai urcat in maxi-taxi. Insanatosire grabnica si chiar vreau sa merg la un concert de sustinere a luii Gicu si se vede ca nu numai eu.

Comentează