De la nuntă, direct la pupitrul ştirilor!

De la nuntă, direct la pupitrul ştirilor!

Telespectatorii JurnalTV au avut parte de un moment de nedumerire atroce, zilele trecute, când în Jurnalul orei 14.00 o mireasă le-a prezentat „ştirile care îi privesc”.
Dana Ciobanu, amfitrioana Jurnalului de prânz, şi-a oficializat relaţia cu actorul Alex Rusu. Din păcate, în acea zi Dana nu a putut obţine zi liberă de la serviciu, aşa că imediat după cununie a venit în studioul Jurnalului.
„Nu am avut liber în acea zi, căci nu era posibil. Am venit de dimineaţă la serviciu, m-am pregătit pentru emisie şi mi-am făcut şi machiajul căci nu eram sigură dacă o să reuşesc să fiu gata pentru a intra în emisie”, ne-a declarat actriţa, precizând că la ora 10.00 era deja la starea civilă. După ce au spus „DA”, tinerii însurăţei s-au fotografiat, s-au sărutat şi şi-au dat întâlnire la ora 14.00, la un restaurant din capitală, unde au dat o mică petrecere. „Eu am revenit la serviciu să prezint ştirile, iar soţul meu a cumpărat o şampanie, s-a dus la teatru şi şi-a servit colegii”, precizează prezentatoarea Jurnal TV.

„Am vrut să trăim acea zi aşa cum ne e dat”
Colegii de breaslă au rămas plăcut surpinşi când au văzut-o pe Dana în rochie de mireasă la serviciu. Înainte de a intra în emisie, jurnalista nu a făcut decât să-şi strângă părul şi să îmbrace o jachetă peste rochia de mireasă. Astfel, din 10 septembrie, jurnalista s-a prezentat telespectatorilor cu noul său nume: Dana Rusu-Ciobanu. „Pentru televiziune şi scenă sunt Rusu-Ciobanu, dar în acte doar Rusu. Mă bucur foarte mult că am venit la serviciu în acea zi să prezint ştirile. Dacă aş fi absentat, m-aş fi lipsit de ceva palpitant. Noi nu am organizat această zi de-a fir a păr. Am vrut să o trăim aşa cum va fi”, ne mai spune jurnalista.
Dana şi Alex sunt actori la „Teatrul Mic”, care recent şi-a lansat activitatea. Cei doi vor juca nunta pe 12 noiembrie curent, într-un local fastuos din capitală. „apropo” le urează tinerilor însurăţei „Casă de piatră!”.

Lena NEGRU

vizualizări: 1064

One Comment

  • Diana
    24 septembrie 2010 | Permalink |

    Casa de piatra familiei Rusu! Apreciez munca voastra.

Comentează