Ministrul Economiei din Georgia, Veronika Kobalia, implicată într-un scandal de streptease

Ministrul Economiei din Georgia, Veronika Kobalia, implicată într-un scandal de streptease

Frumoasa brunetă de 28 de ani este favorita preşedintelui Mihail Saakaşvili

Noul ministru al Economiei şi Dezvoltării Durabile din Georgia, Veronika Kobalia, se află în mijlocul unui scandal cu tentă erotică. Pe Facebook a fost postată o fotografie care o înfăţişează pe Kobalia, alături de sora sa şi încă alte trei fete, făcând streptease într-un club din Canada, ţară unde a locuit 15 ani.
Precizăm că noua componenţă a guvernului georgian, în care a intrat şi frumoasa brunetă, a fost aprobat de parlamentul georgian pe 2 iulie, curent. Veronika Kobalia a fost înaintată la funcţia de ministru al Economiei şi Dezvoltării Durabile de către preşedintele Mihail Saakaşvili. „ Doar Saakaşvili poate numi o fată de 28 de ani ministru. Eu, de exemplu, nu aş putea să o propun pentru această funcţie. Se pare că nimeni nu o cunoaşte… poate doar Saakaşvili, dar faptul că ea a acceptat să deţină o asemenea funcţie nu îi face cinste. Gândiţi-vă cât de ambiţioasă este dacă a acceptat să conducă acest minister neavând nici studii, nici experienţă în domeniu”, a declarat la acea vreme ex-preşedintele Băncii Naţionale a Georgiei, Nodar Djabahişvili.
Veronika Kobalia s-a născut la Suhumi, iar după războiul din Abhazia s-a mutat la Moscova, de unde a emigrat cu familia în Canada, ţară în care a locuit timp de 15 ani. Ea a activat în calitate de producător la Global TV şi a deţinut poziţii importante în companii de business din Canada, unde deţine şi o fabrică de produse de panificaţie. În 2010 a revenit în Georgia şi a condus „Coaliţia pentru Dreptate”.

sursa: www.og.ru

vizualizări: 3492

Comentează