Puşcăriaşul din «Eu când vreau să fluier, fluier», din nou în arest!

Puşcăriaşul din «Eu când vreau să fluier, fluier», din nou în arest!

Papan Chilibar, unul dintre actorii principali ai filmului “Eu când vreau să fluier, fluier” a ajuns din nou pe mâna legii. Tânărul a fosr reţinut în această dimineaţă, împreuncă cu alte patru persoane, alături de care comitea spargeri de apartamente în Bucureşti.

Patru dintre cele cinci persoane ale grupării infracţionale din care făcea parte şi actorul ocazional au fost reţinute, iar una este căutată în continuare. Cei cinci intrau în apartamentele de la parterul blocurilor, apoi escaladau la etajul unu. Din toate locuinţele în care au intrat au sustras sume de bani în valoare de aproximativ 80 de milioane de lei.

Cristian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat la Realitatea Tv că membrii grupării ar putea fi acuzaţi de furt calificat cu circumstanţe agravante, deoarece infracţiunea a fot săvârşită de mai mult de patru persoane.

click.ro scrie că, într-un interviu acordat în februarie, după câştigarea premiului Ursul de Argint la Berlin, Papan Chilibar a povestit de ce a fost închis prima dată şi care era viaţa lui după participarea la filmările peliculei “Eu când vreau să fluier, fluier”. “Să am în fiecare zi covorul roşu”, asta spunea că îşi doreşte în fiecare zi tânărul în vârtsă de 20 de ani.

vizualizări: 57

Comentează