Olia Tira e convinsă că ea ne va reprezenta la Eurovision!

Olia Tira e convinsă că ea ne va reprezenta la Eurovision!

Invitaţi la „Prânz cu Stele”, la JurnalFM, Olia Tira şi producătorul său, Serghei Orlov, au aruncat cuvinte dure la adresa participanţilor de la Eurovision. Cântăreaţa Olia a ţinut să spună că-i pare nespus de rău că unele piese care i s-au părut ei foarte bune, nu au ajuns în semifinală. Iar unele melodii din cea de-a doua etapă a concursului nu meritau să ajungă aşa departe. Chiar de încă nu se ştie ce piesă ne va reprezenta anul acesta la Oslo, Tira şi Orlov şi-au luat în serios titlul de învingători şi au început promovarea piesei. „Primul concert l-am susţinut la Bălţi. A fost o atmosferă foarte energică şi caldă. De pe 12 februarie începem promovarea şi în alte ţări. Pe 13 februarie mergem la Bucureşti”, au declarat cei doi la JurnalFM.

În timpul emisiunii, Orlov a spus, ferm şi convins, că deocamdată nu va renunţa la nicio melodie din concurs. Iar ca să nu bată aşa tare la ochi că numele Olei Tira figurează de două ori pe lista participanţilor, aceştia au venit şi cu un argument forte. „Piesa pe care o cântă Olia cu „SunStroke Project” este un proiect aparte. Discutăm asupra faptului ca să renunţăm la o piesă, dar mai vedem. Acum vă pot spune că toate cele trei piese vor rămâne în concurs. Din toţi cei care au ajuns să ne reprezinte ţara la Eurovision, putem spune că doar Natalia Barbu a avut parte de o prestaţie nemaipomenită”, mai spune Orlov.

Da! Şi noi suntem de acord că prestaţia Nataliei Barbu a fost foarte bună. Dar să nu uităm şi de băieţii de la „Zdob şi Zdub”. Ei au fost cei care au adus Moldova la Eurovision pe cel mai onorabil loc. Şi Geta Burlacu s-a descurcat bine.

La noi în ţară, banii rezolvă totul

Să revenim la discuţia de la JurnalFM cu Olia Tira şi Sergiu Orlov.

La finalul emisiunii, producătorul interpretei nu a ezitat să-i atingă şi pe băieţii din Akord. „Băieţii din Akord au fost rivalii noştri la acest concurs. Ei au foarte mulţi fani şi fac muzică bună. Faza că au renunţat la Eurovision din cauza unui contract venit de undeva din America, mi se pare ridicolă. Eu cred că ei au ales o variantă nu chiar bună atunci când au venit cu piesa „Lady GaGa”. Era să pornească un scandal. Ştim bine că acest nume este înregistrat. Felul în care băieţii interpretează piesa se poate spune că se aseamănă foarte mult cu o piesă de-a Rihanei. Melodia este asemănătoare. Cred că au fost certaţi că au plagiat, iar din această cauză au renunţat. A fost o decizie nu prea bună din partea producătorului. Cât priveşte prima piesă, nu mi-a plăcut deloc. Mie îmi plac baladele, iar ele trebuie să fie făcute calitativ”, îşi dă cu părerea Orlov.

„Millenium” şi Paşa Parfenii sunt unicii rivali ai Olei Tira în bătălia Eurovison. În ultimul timp, prin presă se vehiculează că producătorul lui Boris Covali vrea să cumpere juriul. Auzind asta, Orlov a declarat: „Rămâne să aşteptăm şi să vedem ce va decide juriul. La noi în ţară, banii rezolvă totul”.

Aşteptăm şi părerile voastre pe forum pentru că vom reveni la acest subiect!

Lena Negru

vizualizări: 504

2 Comentarii

  • trica
    29 ianuarie 2010 | Permalink |

    olia asta la prasit cu ea. normal ca e increzuta, ca orlov e un lingau.

  • nationalista nr 1
    2 februarie 2010 | Permalink |

    dai nas lui Ivan si el se suie pe divan. Orlov este un rusofon care vrea sa dicteze incotro trebuie sa mearga cultura Moldovei. daca ii dati voie, suportatil.

Comentează