Trăistariu, chemat de urgenţă la Eurovision

Trăistariu, chemat de urgenţă la Eurovision

Mihai are mari şanse să reprezinte România la Eurovision. Culmea, nu cu piesa la care a renunţat în ultima clipă, dar care a trecut cu brio de juriu, ci cu o melodie-tribut Michael Jackson, a lui Mircea Romcescu.

Răsturnare de situaţie luni după-amiază, la preselecţia Eurovision, organizată de TVR în coproducţie cu Adevărul. Cele 112 piese au fost luate la puricat de către membrii juriului şi, în final, după zâmbete ironice, dureri de cap şi strâmbături din nas, au fost selectate 16, care se vor duela în finala de pe 6 martie.

Una dintre piesele care au atras atenţia specialiştilor a fost „See you in heaven Michael”, un tribut adus legendarului star, compusă şi interpretată de Mircea Romcescu.

Membrii juriului au ascultat, luni, timp de aproape opt ore, cele 112 piese înscrise

Numai că juriul a avut o mică obiecţie, să fie, obligatoriu, înlocuit solistul, întrucât noul regulament permite astfel de schimbări. Juraţii, în frunte cu Adrian Despot, au venit şi cu soluţia salvatoare: Mihai Trăistariu.

„Sunt onorat că s-au gândit la mine”, ne-a spus Mihai. Entuziasmul lui a crescut atunci când Click! l-a anunţat că în fruntea clasamentului pieselor calificate este melodia „Come as one”.

Interpretată de un englez pe nume David Bryan, surpriză, aceasta este chiar piesa pe care Mihai a refuzat-o, pe motiv că regulamentul nu i-a permis să o cânte împreună cu trupa suedeză Biondo.

„Nu-mi vine să cred că se află pe primul loc. Acum ce fac? Mă bate gândul s-o cer înapoi, din moment ce David, fiind străin, nu are voie să participe. O să mă gândesc serios, pentru că este o şansă importantă să revin pe scena Eurovision şi nu vreau să-i dau cu piciorul.

Totuşi, nu ştiu sigur dacă piesa dă bine cu o singură voce”, ne-a mai spus Mihai, cel care, în 2006, a reuşit performanţa de a aduce României onorabilul loc 4, cu piesa „Tornero”.
Sursa: cancan.ro

vizualizări: 276

One Comment

Comentează