Elena Voscoboinic obligată să părăsească România de urgență

Elena Voscoboinic obligată să părăsească România de urgență

Cu toate ca a batut palma pentru mai multe spectacole in Romania, in perioada urmatoare, Elena Voscoboinic s-a trezit ca nu-si poate onora contractele. Pasaportul dansatoarei a expirat, iar ea si-a pierdut dreptul de a ramane aici.

Timp de cel putin doua saptamani, Elena Voscoboinic, moldoveanca alaturi de care a dansat Radu Valcan in ringul vise-lor, va lipsi din Romania. Neatentia o va costa bani frumosi. Desi ar fi avut multa treaba in tara, aceasta fiind antamata alaturi de trupa sa de dans pentru mai multe evenimente, bruneta s-a vazut obligata sa se intoarca de urgenta acasa. Pasaportul care ii confe-rea drept de sedere pe teritoriul romanesc a expirat si, ca sa nu aiba probleme cu autoritatile sau sa primeasca vreo interdictie de intrare in Romania, ieri, aceasta a luat drumul Republicii Moldova pentru a-si reinnoi actul. Toata aceasta poveste va dura mai bine de jumatate de luna, timp in care nu-si va putea parasi tara.

In aceste conditii, Elena va fi nevoita sa lipseasca de la spectacolele trupei de dans din care face parte si, mai ales, de la emisiunile in cadrul carora fetele sunt invitate. Cel mai probabil, imediat ce i se va ivi ocazia, moldoveanca va cere cetatenie romana. Aceasta a declarat in repetate randuri ca-si doreste sa traiasca si sa-si cladeasca o cariera artistica in Romania. Visul ei este sa ajunga actrita de telenovele si, avand in vedere ca s-a afirmat in cadrul unui proiect Media Pro (nr.-”Dansez pentru tine”), are toate sansele sa ajunga in productiile difuzate pe Acasa TV.

sursa: cancan.ro

vizualizări: 855

Comentează