Primarul de Ungheni: „Pavel Turcu va face istorie!”

Primarul de Ungheni:  „Pavel Turcu va face istorie!”

Primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, a ascultat şi el piesa „Imn Eurovision” a lui Pavel Turcu. Edilul este convins că melodia are sorţi de izbândă la concurs tocmai pentru că este una simplă, dar şi foarte sinceră, care redă starea de spirit a celui care o interpretează.

Salutăm curajul lui Turcu

„Pavel este un băiat sincer, simplu, care a avut curajul să facă acest pas. Nu vreau să comentez ori să mă dau cu părerea referitor la voce şi interpretare. Las specialiştii să comenteze aceste aspecte. Cred că trebuie să salutăm curajul băiatului. Mi se pare firesc să vrei mai mult, să ai intenţii şi ambiţii, se vede că Pavel vrea să facă ceva. Tind să vă spun ceea ce observ în ultimul timp. Sunt foarte mulţi susţinători înflăcăraţi de-a lui Pavel Turcu. Dar sunt şi persoane care nu sunt de acord, categoric, cu ceea ce face el. Sunt oameni care se şi amuză pe seama lui. Nu e bine să facă glume de prost gust, deoarece poate să influenţeze negativ asupra lui”, ne-a declarat primarul din Ungheni.
A făcut piesă pentru imnul oraşului Ungheni

În urmă cu jumătate de an, Turcu s-a apropiat de Alexandru Ambros şi i-a spus că are o piesă pregătită special pentru imnul oraşului Ungheni. După ce a cântat-o live, Ambros i-a recomandat lui Pavel să mai lucreze, atât la text, cât şi la aranjamentul muzical. Pentru a alege „Imnul” oraşului Ungheni, primarul urma să organizeze o preselecţie, care a fost amânată din cauza unor probleme de primă importanţă pentru oraşul Ungheni.

Primarul Ambros ne-a mai declarat că, graţie lui Pavel Turcu, vrem ori nu, se va face istorie. „Peste câţiva ani se va spune că: uite a fost cineva de la Ungheni, pe nume Pavel Turcu, şi a făcut o faptă măreaţă. Nu vreau să credeţi că sunt un susţinător înrăit a lui Pavel. Mai sunt concurenţi la Eurovision care sunt din Ungheni: Veronica Lupu, Ecaterina Lincovschi şi Dana Marchitan. Vreau să le doresc la toţi mult succes, voi fi alături de ei şi voi vota pentru cel care va merita, care va face o prestaţie scenică foarte bună”, mai spune Alexandru Ambros.

Lena NEGRU

vizualizări: 749

2 Comentarii

  • ina
    22 ianuarie 2010 | Permalink |

    SI TU VEI DEVENI O ISTORIE !!!!!!!!!

  • vladislav
    17 februarie 2010 | Permalink |

    la fel ca altii ma amuza Pavel si imnuL lui. sa fiu sincer prima data am auzit de el in rutiera, unde se faceau glume la greu pe seama lui. dar totus ar fi putut sa ofere publicului altceva si poate sa optina niste puncte. cert este una ca a avut curaj si miar placea ca la anul sa apara cu o piesa bomba aranjata de compozitor profesionist,si atunci sa vada lumia ca visele devin realitate. Sper ca acest om sa aiba suces si piiesa lui sa devina un simbol al curajului si sinceritatii. SUCES PAVEL TURCU!!!

Comentează