Mihaela Ojog, invitata renumitului impresar, Zinoviy Shersher

Recent, Mihaela Ojog a participat la festivalul „Colibri” din America. Interpreta a fost invitată de vestitul impresar şi compozitor american, Zinoviy Shersher, care colaborează cu multe vedete din Hollywood.

Mihaela a făcut cunoştinţă cu impresarul american la concursul de la Soci, unde acesta a fost membru al juriului. După ce a văzut cum cântă interpreta, acesta i-a propus să participe la concursul din America. Şi uite aşa, Mihaela a ajuns să obţină marele premiu al festivalului „Colibri”, pentru care s-au luptat 10 concurenţi foarte puternici.

„În afară de marele premiu, am mai obţinut şi un premiu bănesc, dar şi o excursie de neuitat prin cele mai frumoase locuri ale Americii. Pe locul III s-a clasat Norvegia, locul II – Franţa, iar locul I a fost obţinut de Canada. În timpul şederii mele în SUA am avut parte de multe emoţii pozitive, mă simţeam ca într-un vis. America este o ţară frumoasă cu reguli stricte care sunt întodeauna respectate. De asemenea, are o cultură deosebită şi oameni buni la suflet care mereu te întâmpină cu zâmbetul pe faţă”, ne-a declarat Mihaela Ojog.

Vizualizări: 8941

Comentează