Lucrurile „încuviinţate” vladâcăi Vladimir // VIDEO

Reporterii CurajTV au filmat cu o dronă un imobil care a aparţine Mitropolitului Întregii Moldove şi Chişinăului, IPS Vladimir, alias „moldavski Gundeai”, „cu grad de colonel kaghebist”, „care ar duce un mod de viaţă dublu despre care credincioşii nu le vine să creadă”.

mitropolitul vladimir

Mai ştim cu toţii că mitropolitul Vladimir are o slăbiciune pentru maşinile de lux. Recent, de hramul Chişinăului, acesta a venit la liturghie cu un BMW 7 din 2014. Preţul acestuia este estimat de către specialişti la 100 000 de euro. Anul trecut, vlădica avea tot un BMW mai vechi, pe care l-a vândut. Atunci, episcopul a susținut că „își dorește o altă mașină, și anume cea pe care o va încuviința Dumnezeu”.

Protoiereul Petru Buburuz a menţionat că slujitorii bisericii ar trebui să fie mai modeşti. „Eu nu mă pricep la maşini, nu am avut niciodată maşină, însă noua achiziţie a mitropolitului cred că este un surplus. E o ruşine când cei care slujesc Domnului se plimbă în maşini de lux, trebuie să fim mai modeşti”, a spus părintele.

Sursa: jc.md

Comentează