Familia Sofiei Rotaru iernează în Maldive!

Familia Sofiei Rotaru iernează în Maldive!

După ce trec sărbătorile de iarnă, tradiţional, Sofia Rotaru se retrage departe de scenă şi departe de casă. Tocmai în Insulele Maldive! Ca să-i răsfeţe din plin pe cei dragi, artista cu origini basarabene nu s-a mulţumit să închirieze câteva camere în hotel, ci o întreagă insulă. Conform calculelor estimative, cheltuielile de vacanţă ar fi de peste 150 000 de euro.

Sofia Rotaru, împreună cu fiul Ruslan, nora Svetlana, nepoata Sonya şi cele două surori, Aurica şi Lidia, sunt în vacanţă. Până la sfârşit de februarie, aceştia se odihnesc în Republica Maldive. Cu plajele sale cu nisip alb, cu lagunele de turcoaz, cu rezervațiile de corali, cu splendidul mozaic de pești multicolori, cu apusurile spectaculoase, care îți taie respirația, este într-adevăr o alegere minunată, ce justifică suma deloc modestă plătită de interpretă – cel puţin 150 000 de euro.

„Într-adevăr, Sofia Rotaru îşi petrece vacanţa pe o insulă din Oceanul Indian. A închiriat-o ca să le facă un cadou membrilor familiei sale. Domnia sa este un om simplu, care preferă să-şi petreacă vacanţele confortabile, departe de forfota marilor oraşe. Această călătorie e binevenită, deoarece Sofia Rotaru petrece mult timp în turnee. Acum, iată, are ocazia să stea în compania celor dragi. Ei nu-i place luxul exagerat, localurile de fiţe şi restaurantele. Pentru fericire i-i de ajuns să petreacă timp cu familia, să mănânce cu mâna, ca la ţară”, a declarat pentru kp.ru directorul Sofiei Rotaru.
Natalia Tutunaru

2 Comentarii

  • LY
    30 ianuarie 2015 | Permalink |

    …”un om simplu’…care-isi permite sa inchirieze o insula? CATI OAMENI SIMPLI ISI PERMIT ACEST LUX? , rotaru, va mai canta la vre-o electorala a lui usatii si va inchiria si vre-un oras, asa ca un om simplu….

  • martir Vicu Gheorghelaș dela Iași
    2 februarie 2015 | Permalink |

    Chiar asa ? Sofia Rotaru e simpla ?
    Atunci când plateste 150 mii de euro pt. 2 sapatamâni pe o insula pierduta ?
    De ce nu ar sta intr-un hostel de 15 euro noaptea si aceste sute de mii de euro
    sa le ofere celor saraci copii orfani din Bucovina de Nord, de unde este de origine ?
    Asasa cum face preotul român UNIONIST Mihai Jar
    de la o manastire de acolo de lânga Herța,
    el fiind grav bolnav, otravit de agentura ruso-hohola anti-româneasca?
    Iar aceasta Sonia / somnoroasa pe limba noastra /
    nici nu mai vrea sa vorbeasca româneste, ci doar ruseste cântând cazaceste
    impreuna cu mafiotii ocupanti Usatii si Dodon teroristii de la Chisinau.
    Societatea civila de la Kiev vrea sa o expulzeze pe Sofica tradatoarea in Rusia putinista.
    Rusine ei !

Comentează