Radu Sârbu: „Sunt un romantic incurabil!” // VIDEO

Radu Sârbu: „Sunt un romantic incurabil!” // VIDEO

După succesul internaţional de care s-a bucurat alături de formaţia O-Zone, Radu Sârbu s-a refugiat în studioul său muzical, unde pregăteşte single-uri pentru artiştii din România. Şi cum a pus accentul mai mult pe colaborări, cariera sa de interpret a ajuns într-un con de umbră. Până astăzi, când Radu Sârbu revine în atenţia fanilor săi cu o nouă surpriză.

„Mama m-a făcut un romantic incurabil! Am iubit femeia din primul minut de viaţă, dragostea şi căldura ei m-au însoțit pe parcursul întregii vieți şi au adus culoare în viaţa mea atunci când totul părea gri! Aparent gingașe, dar puternice, cicălitoare, dar iubitoare, pretențioase şi seducătoare… doar ele pot îmbina calitățile cu defectele într-un mod atât de plăcut şi seducător. Iubesc femeia în toate fețele ei, în toate anotimpurile, în toate vârstele ei şi nu am nevoie de o zi specială ca să-i fac declarații de dragoste! Cineva a spus: „dacă vrei să transformi lumea… iubește o femeie până în profunzimile umbrei tale”. Eu iubesc… iubesc femeile, pe toate şi pe fiecare în parte şi le doresc ca primele raze de soare ale dimineții să le întâlnească cu cuvintele „Eşti Prea Perfectă”.
Noul meu single va veni în câteva zile până atunci vă las să savurați varianta acustică a piesei însoțită de un videoclip şi nu uitați să o împărțiți cu cei dragi!”, scrie Radu Sârbu pe contul său de Facebook.


L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 657

Comentează