7 tentaţii care îţi pot distruge relaţia

7 tentaţii care îţi pot distruge relaţia

Oricât de mult ţi-ai iubi partenerul de viaţă, întotdeauna există tentaţii care îţi pot distruge viaţa sentimentală. Tocmai pentru că relaţiile nu sunt doar lapte şi miere, vă prezentăm şapte tentaţii pe care trebuie să le evitaţi pentru viitorul relaţiei voastre.

Îi ascunzi adevărul partenerului tău

De cele mai multe ori, pentru a evita certurile sau neînţelegerile cu partenerul tău de viaţă ajungi să îl minţi. Dacă îl iubeşti cu adevărat şi eşti sigură că ai dreptate într-o anumită privinţă, argumentează-ţi punctul de vedere. Nu uita! O relaţie solidă nu se bazează niciodată pe minciună.

Eşti tentată să îl înşeli

Dincolo de prejudecăţie conform cărora bărbaţii înşeală mai mult, un lucru este cert! Infidelitatea este principalul factor în destrămarea relaţiilor de lungă durată. Ai mare grijă, nu te juca cu focul!

Îi foloseşti lucrurile fără permisiunea lui

Oricât de sexy ai părea în cămaşa lui preferată, nu încerca să îi monopolizezi lucrurile. În funcţie de personalitatea fiecăruia, aceste gesturi ( lipsite de importanţă din punctul tău de vedere) îl pot deranja.

Petreci mai mult timp cu prietenii tăi

Ei bine…am atins punctul sensibil! Stabilitatea pe care ţi-o oferă iubitul tău te poate determina să îl neglijezi. Ştiind că indiferent de situaţie el îţi va fi alături vei fi tentată să acorzi mai multă atenţie prietenilor tăi şi să îţi laşi iubitul deoparte, scrie one.ro.

Certuri frecvente

Fie ai o zi proastă, fie vrei să te regăseşti sau să te dedici altor activităţi, iubitul tău va avea de suferit şi va trebui să te suporte. Nu trebuie să îţi învinovăţeşti iubitul pentru eşecurile tale.

Îl laşi pe el să se ocupe de tot

Confortul pe care ţi-l oferă o relaţie de lungă durată te poate determina să îţi schimbi atitudinea faţă de persoana iubită. Chiar dacă sunteţi împreună de mult timp, trebuie să continui la bunul mers al relaţiei voastre.

Ai impresia că toate eforturile ţi se cuvin

Dacă iubitul tău îţi prepară micul dejun în fiecare dimineaţă sau se ocupă de treburile casnice, încearcă să îi recompensezi toate eforturile. Tratează-l cu respect.
Foto: Hepta

Vizualizări: 505

Comentează