Roxana, disperată. Cineva promite STRIPTIS din numele ei!

Roxana, disperată. Cineva promite STRIPTIS din numele ei!

Acum o lună Roxanei i-a fost spart profilul de Facebook. Artista a trăit clipe de coşmar fiind jignită şi umilită de cel care i-a furat identitatea virtuală. Acum interpreta vrea să facă un apel către cei care îi urmăresc activitatea pe facebook sau sunt în lista ei de prieteni.

În ziua când nu a mai avut acces la profilul său virtual, interpreta a crezut că e o eroare de sistem şi atât, nu s-a aşteptat însă ca lucrurile să ia o întorsătură atât de urâtă.
„Persoana respectivă mi-a pus poze obscene şi a scris comentarii jignitoare la adresa mea. De asemenea, oferea şi servicii de striptis pentru petrecerile corporative din numele meu. Le scria celor care mă invitau că pentru 50 de euro aş fi gata nu doar să cânt”, a declarat Roxana pentru APROPO.
Cântăreaţa a depus o cerere către administraţia site-lui, dar până va primi un răspuns mai trebuie să aştepte 24 de ore.
„Sunt complet dezamăgită, mai ales că am avut deja o situaţie similară şi vara asta, când mi-a fost spart un alt cont de pe un site de socializare. Nu pot să înţeleg cine îmi vrea răul în asemenea hal, dar vreau, prin intermediul presei, să aduc la cunoştinţa publicului faptul că profilul meu e în mâinile unei persoane care nu are neapărat intenţii bune”, a mai adăugat artista.
V.V.
Foto: Facebook

Vizualizări: 833

Comentează