Mariana Şura va avea FETIŢĂ: „Soţul vrea să nasc în România ori Germania”

Mariana Şura va avea FETIŢĂ: „Soţul vrea să nasc în România ori Germania”

Peste trei luni, Mariana Şura va deveni pentru prima dată mămică. Artista şi soţul său au aflat deja sexul copilului. Astfel, cei doi vor deveni părinţii unei fetiţe. Viitoarea mămică îşi doreşte ca fiica ei să aibă un nume românesc şi în niciun caz un prenume dublu.

Însărcinată în şase luni, Mariana Şura a fost invitata colegilor de la „Veranda”, Jurnal TV, unde a vorbit despre cel mai important eveniment din viaţa sa – sarcina. Artista susţine că s-a gândit deja la un nume pentru fetiţa ei, doar că nu vrea să-l dezvăluie din simplu motiv că s-ar putea să se răzgândească în privinţa acestuia. „Multe cunoştinţe mi-au spus că atunci când şi-au ţinut copilul în braţe pentru prima dată, le venea muza ca să le schimbe numele. Important acum e să am o sarcină uşoară, iar micuţa să fie sănătoasă. Va avea un nume românesc, frumos. Eu vreau să nasc acasă, iar soţul preferă România ori Germania”, a declarat Mariana Şura în cadrul emisiunii.
Cum soţul său este cetăţean al României, unde are un serviciu stabil, artista face deseori naveta Chişinău-Bucureşti. Cei doi planifică să sărbătorească Revelionul peste Prut şi nu exclud posibilitatea să meargă la munte pentru câteva zile.
„Soţul mi-a spus că în familie este de ajuns că avem o persoană publică şi nu vrea să apară în mass-media. Ne-am cunoscut mai demult, o bună perioadă am fost prieteni, după care ne-am dat seama că ne leagă mai mult decât o simplă prietenie. Pe el îl deranjează faptul că pot să mă afecteze bârfele care mai apar prin presă”, a mai spus viitoarea mămică, precizând că este susţinută şi încurajată de soţ în cariera sa de interpretă.
L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 1551

Comentează