Ioniţă, Gaţcan şi Antoniuc, favoriţi la `Cel mai bun fotbalist 2013`

Ioniţă, Gaţcan şi Antoniuc, favoriţi la `Cel mai bun fotbalist 2013`

La finalul fiecărui an, federaţiile naţionale îşi premiază laureaţii. Această procedură are loc şi în cadrul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, unde colaboratorii forului, conducătorii de cluburi, propune şi votează candidaturi pentru titlul de “Cel mai bun fotbalist al anului”.

Votaţi AICI!

Potrivit jurnal.md, pentru anul 2013, atât între specialiştii din fotbalul naţional, cât şi pe reţelele de socializare, se remarcă trei jucători care au cele mai multe nominalizări.

Este vorba despre Artur Ioniţă, care joacă la formaţia elveţană Aarau, Alexandru Antoniuc de la Veris şi Alexandru Gaţcan de la Rostov (Rusia).

Pe lângă aceştia, se vehiculează şi alte nume, precum Alexandru Dedov (Zimbru), Viorel Frunză (Veris), Igor Armaş (Kuban) sau Eugeniu Sidorenco (Tom-Rusia).

Jurnal.md vă propune să vă expuneţi candidaturile sau chiar să le votaţi din lista sondajului deschis pe o reţea de socializare. Votul tău contează într-un clasament final care va fi dat publicităţii pe data de 14 decembrie, cu o zi înainte de Gala Fotbalului Moldovenesc.

Fotbalistul care va primi cele mai multe voturi va fi premiat de către un site de specialitate din Moldova.

Votaţi AICI!

Vizualizări: 181

Comentează