“Ce e mai rău abia acum va veni”. Cel mai puternic om din lume se pregăteşte de DEZASTRU

“Ce e mai rău abia acum va veni”. Cel mai puternic om din lume se pregăteşte de DEZASTRU

Jurnalistul Glenn Greenwald, prin intermediul căruia Edward Snowden a făcut dezvăluiri despre sistemul de supraveghere cibernetic american, a declarat pentru ediţia de miercuri a Télérama că mai multe documente secrete pe care le deţine şi care vor fi publicate în curând vor şoca, informează antena3.ro

“Intenţionez să public aceste documente până la ultimul”, avertizează în acest interviu reporterul dosarului Snowden, care a stat de vorbă cu săptămânalul cultural francez la Rio de Janeiro.

“Vreau doar să spun că ceea ce este mai rău abia va veni. Oamenii se obişnuiesc cu aceste dezvăluiri, dar există mai multe documente despre ceea ce colectează NSA şi despre modul în care face acest lucru care vor şoca”, declară cel care afirmă că “stă pe un munte de documente”.

Aceste documente vor aduce dezastrul peste SUA, mai exact peste Barack Obama, care se confruntă cu cea mai scăzută cota de popularitate din ultimii ani. Scandalurile provocate de interceptările telefonice, atât în rândul populaţiei, dar şi la nivel înalt i-au adus preşedintelui american un val de neîncredere şi critici din partea oamenilor de rând.

Avocat de profesie, Glenn Greenwald a colaborat în primăvara trecută cu informaticianul american Edward Snowden la publicarea unei serii de documente secrete care au dezvăluit un vast sistem de supraveghere electronică creat de către Statele Unite.
Foto: antena3.ro

Vizualizări: 250

Comentează