Cântăreața Katy Perry a devenit ambasadoare a bunăvoinței pentru UNICEF

Cântăreața Katy Perry a devenit ambasadoare a bunăvoinței pentru UNICEF

Starul pop american Katy Perry vrea să-și pună imensa popularitate de pe Twitter în serviciul Națiunilor Unite, pentru a ajuta la lupta împotriva violențelor asupra copiilor sau a catastrofelor naturale, potrivit unor declarații pentru AFP.

Cântăreața în vârstă de 29 de ani a devenit marți ambasadoare a bunăvoinței pentru UNICEF, Fondul Națiunilor Unite pentru Copii. “Am cel mai mare număr de abonați (…), un număr enorm de oameni care mă urmăresc pe Twitter”, a subliniat ea cu această ocazie. “Când va exista o criză, pot face oricând într-un fel apel la ‘trupele’ mele”, a spus cântăreața.
Katy Perry a devenit recent persoana cu cei mai mulți abonați pe rețeaua de socializare Twitter — aproape 48 de milioane.
“Există o schimbare de generație datorată faptului că tehnologia îți permite să fii extrem de conectat și să vezi imediat ce se întâmplă, nu se mai poate ascunde nimic”, a explicat ea pentru AFP.
Katy Perry susține că este mai credibilă printre abonații săi, deoarece nu încearcă să le ‘vândă’ ceva în permamență. “Cred că ei sunt interesați de personalitatea mea, le place când difuzez înregistrări sau că dialoghez, comunic cu ei”, a declarat ea, scrie agerpres.ro.
Cântăreața a mai afirmat că nu va renunța la stilul său uneori dezlănțuit în urma noului său rol: “Nu mă autocenzurez în viață, știu ce este convenabil și ce nu (…), aleg eu însămi ceea ce vreau să împărtășesc”.
O vizită în Madagascar în luna aprilie a convins-o să urmeze exemplul fotbalistului David Beckham sau al starului chinez Jackie Chan și să se alăture UNICEF. Pentru 2014, ea a spus că se gândește să meargă în Peru, Haiti sau Filipine.
Foto:AP FLUX / Richard Drew

Vizualizări: 91

Comentează