Lucruri pe care nu trebuie să le dezvălui despre iubitul tău

Lucruri pe care nu trebuie să le dezvălui despre iubitul tău

De sărbători, când se te reuneşti cu familia, cu prietenii, şi vă întindeţi la poveşti, ai tendiţa, poate, să te destăinui, să „spui din casă”. Mai în glumă, mai în serios, vei scăpa anumite detalii legate de soţul tău, şi nu e indicat. Unele lucruri chiar nu se spun. Iată care sunt acestea:

Obiceiurile lui supărătoare. Faptul că îşi împrăştie ciorapii prin toată casa, că stă prea mult la televizor, că face firimituri în jur atunci când mănâncă sunt lucruri pe care nu trebuie să le spui în gura mare, mai ales în faţa rudelor lui. Tot tu vei pica prost pentru că rudele ţin cu el şi au tendinţa să-l protejeze de „răutăţile” tale.

Dezamăgirile lui de la serviciu. Faptul că tocmai a ratat o promovare, că nu se înţelege bine cu şeful sau că are colegi răutăcioşi nu îl pun pe soţul sau iubitul tău într-o lumină bună, dimpotrivă. Dau impresia că nu e suficient de puternic, de competent în a gestiona situaţiile de criză. Într-o singură situaţie poţi împărtăşi cu prietenii aceste nemulţumiri, cu acordul lui, bineînţeles – dacă ştii că vrea să-şi schimbe locul de muncă. Nu se ştie de unde poate apărea o nouă oportunitate.

Picanterii despre viaţa voastră sexuală. E distractiv să împărtăşeşti cu prietenele tale poveşti din dormitor. Dar imaginează-ţi cum te-ai simţi tu să afli că el le povesteşte prietenilor faptul că tu porţi un anumit gen de lenjerie intimă sau că te-ai îngrăşat puţin în ultimii ani. Te-ai simţi ruşinată şi trădată, nu-i aşa?

Lucruri din trecut. Chiar dacă ţie îţi place să scormoneşti trecutul şi să tot aminteşti de nişte lucruri care, poate, ţi se par haioase, lui poate nu îi fac cinste şi le vrea uitate.

Despre relaţiile lui fragile cu un prieten sau membru al familiei. Oricât de supărată ai fi că el nu are curaj să spună lucrurilor pe nume, făcând tu aluzii şi deschizând subiectul poate genera situaţii sensibile. Lasă-l pe el să-şi rezolve problemele atunci când consideră că e momentul.

Învaţă să-ţi cunoşti partenerul din priviri. Vezi dacă se schimbă la faţă atunci când nu îi convine ceva, când se simte ruşinat, neliniştit de poveştile tale. Evită să îl pui în situaţii stânjenitoare. Nici ţie nu-ţi fac cinste.
Sursa: click.ro
Foto: click.ro

Vizualizări: 259

Comentează