VERDICT INCREDIBIL în PROCESUL FAMILIEI Jackson! Au cerut 4 MILIARDE DE DOLARI şi vezi CÂT au obţinut!

VERDICT INCREDIBIL în PROCESUL FAMILIEI Jackson! Au cerut 4 MILIARDE DE DOLARI şi vezi CÂT au obţinut!

Procesul deschis de familai Jackson organizatorului de concerte AEG a ţinut prima pagină a ziarelor în ultimele luni nu doar sumei imense cere ca despăgubire, 4 miliarde de dolari, ci şi dezvăluirilor făcute, scrie libertatea.ro

Verdictul a fost dat, însă acesta a adus o mare dezamăgire în familia fostului cântăreţ Michael Jackson: din cele 4 miliarde de dolari, ei nu au primit nici un cent! Juriul a considerat cererea familiei nefondată!

Grupul AEG, producătorul turneului pentru care Michael Jackson efectua repetiţii intense în momentul morţii sale brutale din 2009, a fost dat în judecată, fiind acuzat de neglijenţă de către mama şi copiii lui Michael Jackson.

Potrivit familiei Jackson, compania AEG ar fi parţial responsabilă de moartea “regelui muzicii pop”, întrucât l-a lăsat pe celebrul artist în îngrijirea medicului Conrad Murray, care ispăşeşte în prezent o condamnare de patru ani de închisoare pentru omucidere involuntară.

În urma acestui process juriul a stabilit clar că doctorul Conrad Murray a fost angajat de AEG LIVE, fapt pe care compania îl negase în repetate rânduri. Pentru ca familia Jackson să primească banii, juriul trebuia să stabilească incapacitatea doctorul Conrad Murray de a-şi executa atribuţiile în momentul în care a fost angajat, lucru care nu a putut fi probat.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, în urma unei “intoxicaţii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului său personal Conrad Murray.

Vizualizări: 299

Comentează