Când e ok sa te împaci cu fostul?

Când e ok sa te împaci cu fostul?

Dintr-un motiv sau altul v-aţi spus pa pa şi acum vă doriţi cu disperare să fiţi din nou împreună? E o simplă melancolie sau chiar vedeţi relaţia într-o lumină diferită de acestă dată?

V-aţi despărţit pentru că te-a înşelat. Există şi în acest caz o ”portiţă de salvare” care să vă permită să redeveniţi un cuplu, dar partenerul tău trebuie să îndeplinească nişte condiţii foarte stricte. Evident, el te vrea înapoi şi este plin de remuşcări, însă tu nu poţi fi prea sigură că nu se poate întâmpla şi a doua oară, scrie cosmopolitan.ro.

Relatia post-despartire

În ce condiţii îl primeşti înapoi dacă te-a înşelat. Un simplu iartă-mă însoţit de un buchet de flori şi câteva lacrimi nu sunt de-ajuns! Dacă el este cel care îţi mărturiseşte că ţi-a greşit şi îţi explică şi ce s-a întâmplat înseamnă că îşi regretă faptele şi că te respectă. Doar tu ştii însă dacă îl poţi ierta, în funcţie de ”antecedente”.
Te-a înşelat când eraţi certaţi, cu o necunoscută şi nici măcar nu ţi-a pomenit ceva atunci când v-aţi împăcat. Să fim cinstiţi acum, cine s-ar sabota în acest mod? Situaţia este mai complicată în acest caz şi nu îi susţinem scuzele, dar poate că merită o şansă. Dacă vrea să fie iertat trebuie să îşi câştige acest drept, iar tu trebuie să fii pregătită să îl ierţi. Dacă nu poţi scăpa de sentimentul de neîncredere este evident că nu veţi mai putea continua relaţia.

Invata din greselile relatiilor anterioarei

V-aţi despărţit pentru că l-ai înşelat. De fapt tu îl iubeşti nebuneşte însă ai vrut să îi atragia atenţia că te cam neglijează, când ai reuşit ”inimaginabilul”. Dacă iubitul tău mai poate avea încredere în tine şi tu eşti sigură că a fost doar o rătăcire de moment care nu se va mai repeta sub nicio formă puteţi să mai daţi o şansă relaţiei voastre. Nu fără să clarificaţi problemele care au cauzat această situaţie.
V-aţi despărţit fiindcă nu mai era ”chimie” între voi. Sau aşa credeaţi voi până în momentul în care aţi dat mâna prieteneşte şi v-aţi întors spatele cu gândul la burlăcie şi la toate felurile în care veţi profita de ea. Şi totuşi, din prima seară de singurătate amândoi nu aţi putut dormi din cauză că nu era ”ursuleţ” lângă tine să te ţină în braţe. Aţi încercat să păstraţi distanţa, v-aţi închis şi conturile de facebook, nu mai vorbiţi cu prietenii comuni dar focul arde încă mocnit în inima voastră.

5 semne ca nu l-ai uitat pe fostul

Este clar că a fost vina amândurora că aţi lăsat să intervină rutina şi aţi fost cât pe ce să daţi cu piciorul unei relaţii cu potenţial. Provoacă o întâlnire total întâmplătoare şi lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine. Data viitoare să nu mai repetaţi aceeaşi greşeală!
Situaţiile ipotetice de mai sus nu trebuie considerate reguli, pentru că uneori oamenii se mai schimbă uneori…şi în bine şi în rău. Problema este că noi judecăm mai întâi cu inima şi apoi cu mintea, de aceea avem nevoie de un sfat lucid şi de puţin timp care să vindece.
Foto: cosmopolitan.ro

Vizualizări: 284

Comentează