Forma ochilor îl dă de gol: Bărbat fidel sau Don Juan?

Forma ochilor îl dă de gol: Bărbat fidel sau Don Juan?

Vrei sa stii daca partenerul tau este genul de barbat care se implica intr-o relatie sau prefera mai degraba sa ceara si sa astepte totul din partea ta? Atunci priveste-i atent ochii. Iti vor spune tot ce vrei sa stii.

O arta straveche chinezeasca, cititul fetei poate dezvalui informatii pretioase despre o persoana. Te poate ajuta sa descoperi detalii pe care nu le cunosteai despre partenerul tau si il poti “citi” astfel inca de la prima intalnire, scrie feminis.ro.

Esti curioasa daca partenerul tau se inscrie in categoria barbatilor buni de luat acasa sau a celor care vin si pleaca? Citeste atunci ce spune forma ochilor despre el.

Ochi mari

Acest barbat este o fire prietenoasa, debordeaza de energie si reuseste sa faca pe toata lumea sa zambeasca. Aceasta trasatura tradeaza insa si slabiciunea lui pentru diversitate si nu ii place sa se simta restrictionat. O relatie serioasa si un angajament pot fi asadar pentru el un impediment si prefera sa dea bir cu fugitii de cate ori simte ca libertatea ii este incalcata.

Ochi mici

Este o persoana care pune mare pret pe detalii in tot ceea ce face. Desi multi ar considera asta un avantaj, ochii mici dezvaluie ca acel barbat priveste viata dintr-o perspectiva ingusta si nu este genul care sa accepte prea usor opinii contrare lui, cautand de cele mai multe ori sa isi domine partenera. In plus, intampina mari dificultati in a-si face emotiile cunoscute.

Ochi distantati

Daca partenerul tau se incadreaza in acest tipar trebuie sa stii despre el ca este genul pe care nu ar trebui sa il mai lasi sa plece. Este o persoana care priveste totul dintr-o perspectiva larga. Poti vorbi cu el despre orice, avand cunostinte vaste in toate domeniile si nu te poti plictisi cu el.

Ochi apropiati

Acesta este un barbat caruia ii place sa faca mofturi din orice si ajunge sa dezvolte adevarate obsesii din cele mai neimportante detalii. Poate fi cicalitor si multe femei se grabesc sa il dea afara pe usa. Este insa un diamant neslefuit si cea care va da dovada de rabdarea necesara va castiga un partener dedicat 100% relatiei.

Ochi adanciti in orbite

Aceasta trasatura dezvaluie un barbat retras si secretuos. Ii este teama sa isi faca sentimentele cunoscute si iti poate da impresia ca are ceva de ascuns sau nu este complet sincer cu tine. Nu este cazul sa crezi ca ai de-a face cu un “vulpoi” si merita sa ii acorzi o sansa.

Foto: feminis.ro

Vizualizări: 688

Comentează