Tania Cerga, o mămică fericită! FOTO EXCLUSIV

De când a devenit mămică, viaţa interpretei Tania Cerga s-a schimbat radical. Şi-a format obiceiuri sănătoase la care nu renunţă niciodată pentru că vrea să fie un exemplu pentru micuţa Izel. În interviul acordat publicaţiei noastre, artista a vorbit despre cele mai dragi persoane din viaţa ei, despre sănătate, modă, dar şi despre drama trăită în copilărie.

Frumoasa interpretă a declarat pentru APROPO că reuşeşte să găsească echilibrul dintre carieră şi misiunea de mamă. „Se mai întâmplă să-mi dau seama că am nevoie de ajutor. Atunci când sunt foarte obosită probabil mi-ar mai trebui o pereche de mâini: una pentru pian şi alta pentru a-mi legăna fetiţa”, ne-a declarat artista.

Izel cântă şi dansează

Interpreta susţine că fetiţa ei este cea care îi dă putere, voinţă şi inspiraţie pentru a merge mai departe. În ea găseşte şi echilibrul de care are nevoie. „Copiii sunt mari înţelepţi. Dacă îi priveşti atent, poţi învăţa multe. Ca fiecare părinte, îmi se pare că fetiţa mea le face pe toate cel mai bine şi mai repede decât semenii ei: cântă, dansează şi are personalitate încă de pe acum”, ne-a mărturisit ea.
Tania Cerga spune că şi-ar dori să facă multe lucruri, dar aşteaptă să mai crească Izel – nu vrea să priveze copilul de atenţia ei.

„Îmi place s-o alint”

În copilărie, interpreta obişnuia să croşeteze hăinuţe pentru păpuşile sale, acum însă nu mai are timp şi nici răbdare pentru a-i face haine fetiţei sale. „În schimb o alint în altfel. Ne plimbăm adesea împreună. Vreau să îi dezvolt dragostea faţă de natură, faţă de diverse activităţi în natură, deşi ştiu că va fi greu, având în vedere că tehnologiile care se dezvoltă văzând cu ochii sunt mai atractive pentru cei mici. În casă citim, desenăm, învăţăm poezii, deşi ea le spune mai mult în limba ei”, ne-a comunicat entuziasmată interpreta.

A reuşit să-şi ierte tatăl

Chiar dacă interpreta nu mai credea că va putea vreodată să-şi ierte tatăl, care a plecat din familie şi din ţară pentru a locui alături de altă femeie. „Ce a fost, a trecut. Nu obişnuiesc să-mi plâng de milă, prefer să lupt şi să merg înainte. „Dramă” e un cuvânt prea greu pentru amintirile din copilărie care mi-au rămas. Eu aş numi-o simplu – „viaţă”. Acum noi doi avem o relaţie normală tata-fiică”, ni s-a destăinuit cântăreaţa, menţionând şi faptul că încearcă să creadă în oameni până la proba contrarie, pentru că, spune ea, „e frumos să ai încredere în cineva”.

Mama ei, un exemplu

„Mama şi Izel sunt cele mai importante fiinţe din viaţa mea. Noi trei suntem formăm un întreg. Avem o legătură invizibilă, frumoasă şi foarte puternică. Mama mă ajută în toate şi pentru asta îi voi fi mereu recunoscătoare. Aş vrea să pot fi o mamă la fel de bună cum e ea”, susţine interpreta, adăugând că ţine cont de sfaturile mamei sale.

Shopping-ul o oboseşte

Având în vedere că pentru o interpretă garderoba înseamnă parte din domeniul său de activitate, Tania Cerga nu duce lipsă de haine. Ea spune că îi place să-şi reinventeze ţinutele, accesorizându-le. „E şi asta o activitate creativă. Sunt atentă la tendinţele modei, dar aleg ce mi se potriveşte. Am şi haine scumpe, şi ceva mai ieftine. Le aleg în funcţie de calitate şi de preferinţe mele”, afirmă artista, recunoscând totuşi că shopping-ul o oboseşte. „Atunci când simt că am o energetică negativă, prefer să mă aşez la pian şi să cânt. Şi cânt până uit. Aşa fac din copilărie”, conchide Tania Cerga.*

Doina POPOV

Vizualizări: 1901

4 Comentarii

  • Anca
    13 noiembrie 2012 | Permalink |

    am vazut o cu fetita.le sta bine si tanea e o mama buna

  • Ovidiu
    13 noiembrie 2012 | Permalink |

    toate vedetele noastre se lauda cu copii pe care ii au , de ce nici una nu spune nimic de tatal copiilor sau tatii:)

  • eu
    13 noiembrie 2012 | Permalink |

    bravo Taniusa !!! ma bucur de tine ,imi place stilul tau….te cunosc de mic copil ….salutari mamicai tale si multa sanatate !!! bafta !!!!

  • eu
    14 noiembrie 2012 | Permalink |

    bravo Taniusa !!! bafta tie ,sanatate mamicai tale !!!

Comentează