V-o mai amintiţi pe Monica Lewinsky? Iată cu ce se ocupă acum fosta amantă a lui Bill Clinton!

Scandalul sexual în care a fost implicată în 1998 Monica Lewinsky împreună cu preşedintele american Bill Clinton, continuă încă să facă valuri în viaţa post-prezidenţială a lui Bill Clinton şi în cea a soţiei acestuia, Hillary Clinton.

Potrivit libertatea.ro, Monica Lewinsky s-a mutat în 2005 în Marea Britanie, unde a obţinut o diplomă de masterat în psihologie socială.

De atunci, ea a lucrat în calitate de corespondent al redacţiei de ştiri pentru postul britanic de televiziune Channel Five.

Monica Lewinsky, în vârstă de 39 de ani, şi-a lansat în urmă cu câţiva ani propria afacere, The Real Monica Inc., o companie specializată în designul de genţi şi poşete.

Deşi au trecut 14 ani de când presa americană a publicat o serie de articole potrivit cărora Bill Clinton a avut nouă întâlniri de natură sexuală cu fosta lui asistentă, Monica Lewinsky suscită interes în SUA, mai ales că apăruse zvonuri despre publicarea unei cărţi despre acel mult comentat scandal.

Prietenii Monicăi Lewinsky au spus în repetate ocazii că ea nu este interesată să profite de pe urma acelui scandal. Dacă zvonurile despre publicarea acestei cărţi sunt adevărate, se pare că fosta asistentă de la Casa Albă s-a răzgândit.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 812

Comentează