O moldoveancă, suspectată că a comandat omorul unui belgian în Rusia

O moldoveancă, suspectată că a comandat omorul unui belgian în Rusia

O moldoveancă a fost arestată la Moscova, Federația Rusă, fiind suspectată că a comandat omorul unui om de afaceri belgian, informează presa rusească, citată de jurnal.md

Valeria Cubasova, în vârstă de 33 de ani, a fost reținută într-un restaurant din capitala Rusiei. Aceasta este suspectată că ar fi comandat omorul lui Brice Joseph Bertha Bodfrid, în vârstă de 56 de ani, care a fost anunțat în căutare de organele rusești la 13 aprilie curent, iar la sfârșitul lunii aprilie a fost găsit mort.

Potrivit anchetatorilor, belgianul a sosit în Sankt-Petersburg într-o vizită de afaceri. El era managerul unei firme de flori și urma să ducă tratative cu mai mulți parteneri.

Moldoveanca, căsătorită cu un belgian, se afla și ea la Sankt-Petersburg și urma să participe la o expoziție de flori. Potrivit datelor preliminare, femeia era datoare omului de afaceri belgian cu 50 de mii de euro.

Valeria Cubasova s-a adresat la un cetățean cecen și unul tadjik pentru ca cei doi să-l omoare pe Joseph Brice și le-a promis 25 de mii de euro.

Organele rusești susțin că cecenul, în vârstă de 38 de ani, este membru al unui cunoscut clan criminal.

Imediat ce omul de afaceri a venit la Sankt-Petersburg, Cubasova l-a invitat la întâlnire sub pretext că vrea să-i întoarcă datoria. Femeia l-a rugat să urce în mașina cecenului și tadjicului care urmau să-l aducă la locul stabilit. Însă cei doi l-au dus într-o pădure, unde l-au bătut, l-au strangulat și i-au aplicat lovituri cu o piatră.
foto: NTV

Vizualizări: 841

One Comment

  • Walonul Flamand
    16 septembrie 2012 | Permalink |

    Ce prostii mai scrieti si voi.
    E o rusoaica Kubasova cu pasaport moldovenesc.
    Probabil a obtinut cetatenia RM prin frauda.
    Nici nu vorbeste limba noastra !
    Rusine !

Comentează