O moldoveancă, noua „burlăciță” a României – FOTO

O moldoveancă, noua „burlăciță” a României – FOTO

O tânără de 24 de ani, din Republica Moldova, este noua protagonistă a cunoscutului reality-show din România – „Burlăcița”, care de această dată se va numi „Frumoasa și bestialii”. Celebrul designer român, Cătălin Botezatu, este cel care a ales-o pe frumoasa basarabeancă pentru acest rol.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon al show-ului deja au început şi se desfăşoară într-o staţiune exotică, unde mai mulţi bărbaţi se luptă pentru a intra în graţiile frumoasei basarabence. Locul în care se filmează reality-show-ul este ținut în secret de organizatori.

Pentru rolul său, Rodica Miron va încasa 10 000 de euro.

În „Frumoasa și bestialii”, tânăra moldoveancă, de altfel, numită în România „rusoaica”, va trebui să aleagă între 20 de bărbați care o vor curta. „Barbatul ideal trebuie să fie cu spirit şi sensibilitate, inventiv şi să aibă simţul umorului. Eu sunt o fire romantică, îmi plac serile cu flori şi lumânări, plimbările pe plajă. La un tip nu suport minciuna şi infidelitatea. Nu mă interesează aspectul financiar, banii nu au fost niciodată o prioritate pentru mine”, a spus blonda, scrie LaFigaro, citat de jurnal.md.

Foto: facebook.com

Vizualizări: 1564

Comentează