Show-ul Eurovision din Moldova, mai bun ca cel din România (Foto)

Show-ul Eurovision din Moldova, mai bun ca cel din România (Foto)

450.000 telespectatori au vizionat Finala Naţională Eurovision 2010. În cadrul Selecţiei Naţionale 19.209 persoane au votat concurentul preferat.
„Am avut parte de o audienţă foarte bună. Ne-am bucurat de rezultate impunătoare. Şi numărul celor care şi-au votat concurenţii este de trei ori mai are în acest an”, a declarat Vitalie Cojocaru, directorul Comitetului de Organizare Eurovision în R. Moldova.
Anul acesta, cu ajutorul companiei Orange, s-a organizat cel mai spectaculos show al Eurovisionului. „Am lucrat foarte mult la acest concurs. Cred că anul acesta o să avem şi rezultate frumoase”, spune Jerome Poulain, director de marketing al companiei Orange.
Olia Tira este mulţumită de show-ul concursului. Interpreta este de părerea ca organizarea a fost la nivelul cel mai mare. „Sunetul a fost foarte bun. Este o plăcere să lucrezi cu aşa echipă. Totul a fost foarte bine. A fost la un nivel foarte înalt şi sunt sigură că la anul va fi mult mai bine”, conchide Olia Tira.
Zilele acestea, Comitetul de Organizare a Eurovision va stabili unele planuri de acţiuni pentru reprezentanţii care vor reprezenta Moldova la Oslo. În planurile de acţiuni se vor stabili şi ţările în care urmează să aibă loc concertele de promovare a piesei.
„În acest an ne vom ocupa mai mult de promovarea piesei şi a filmuleţului. Nu vom face un videoclip, dar o filmare calitativă. Se spune videoclip tehnic. La filmări vor fi invitaţi şi jurnaliştii ca să vadă cum este turnat un film”, mai spune Vitalie Cojocaru.
Care a fost suma investită în show-ul inedit din acest an, în semifinalele şi finala Eurovision, organizatorii o vor face publică puţin mai târziu. Cert este că invetiţiile au fost mult mai mari ca în anii precedenţi. Ba mai mult, organizatorii sunt mândri de faptul că show-ul din Moldova a fost mult mai bun ca cel din România.
În perioada 13-14 martie, Olia Tira şi SunStoke Project se va afla în România, unde vor participa la un şir de emsiuni televizate şi radiofonice. Deplasare se înscrie în acţiunile de promovare a concurenţilor peste hotarele R. Moldova. Detalii despre voturile oferite de juriu, concurenţilor, le puteţi vedea pe www.trm.md.
L.N.

vizualizări: 509

2 Comentarii

  • unul
    13 martie 2010 | Permalink |

    foarte bun euroviy.

  • galina
    15 martie 2010 | Permalink |

    ft bun eurovizion, am fost mindra de voi toti!!!

Comentează