Kate Middleton e fericită:: Prinţul George a învăţat să meargă! Ce planuri are acum pentru micuţ!

Kate Middleton e fericită:: Prinţul George a învăţat să meargă! Ce planuri are acum pentru micuţ!

Kate Middleton e în culmea fericirii, deoarece micuţul ei de numai 10 luni, Prinţul George, a început deja să meargă. Dar dacă asta e o veste simpatică, vei fi uimit să afli ce planuri are ducesa de Cambridge pentru fiul ei.

Kate a fost mereu fan al sporturilo nautice, ba chiar a practicat şi ea, câteva, în timpul facultăţii. Astfel, deoarece ei îi place să vâslească, iar familia Middleton are o adevărată tradiţie în acest sens, ducesa vrea să-l iniţieze şi pe George.

Aflată într-o vizită oficială la Muzeul Naţional Maritim din Londra, unde l-a întâlnit pe Sir Ben Ainslie, cel mai de succes navigator din istoria Jocurilor Olimpice, Kate i-a declarat acestuia că îşi doreşte tare mult să îl iniţieze pe fiul ei în această artă. Ba mai mult, ducesa de Cambridge a glumit că acum, după ce micuţul a învăţat să meargă, următorul pas ar fi să navigheze. Din păcate, însă, George o să mai trebuiască să aştepte puţin, până pe la 6-7 ani.

“Apoi o să îi luăm un caiac mic, numai bun petnru el, şi să sperăm că are talent moştenit de la mama sa”, a declarat încântat Sir Ben Ainslie.
Sursa: libertatea.ro

Vizualizări: 601

Comentează