EXCLUSIV! „Nu mai vreau la bloc, sunt supărată rău!”

EXCLUSIV! „Nu mai vreau la bloc, sunt supărată rău!”

Acum doi ani, Ana Barbu ne mărturisea că „este extrem de fericită că şi-a realizat dorinţa de a se muta în noul ei apartament”, însă după ce o agenţie imobiliara a început să-i tulbure liniștea, a decis să-l vândă. Zilele trecute artista şi soţul său s-au mutat cu traiul la Stăuceni, unde şi-au cumpărat o casă „ca-n povești”.

După ce nu a mai putut să se bucure de noua ei locuinţă, Ana Barbu a decis s-o vândă şi să-şi ia casă la sol. Soţul i-a susţinut decizia şi asta deoarece ambii mai puteau suporta gălăgia şi atmosfera negativă pe care o resimţeau în preajma blocului, ca urmare a activităţii angajaţilor agenţiei de construcție.
„Nu mai vreau la bloc, sunt supărată rău. Când am cumpărat acel apartament eram tare entuziasmată, însă nu ştiam ce mă aştepta. Acum mi-a pierit orice poftă de a mai locui la bloc, aşa că m-am mutat la sol. Vreau să am un câine în curte, o pisică… E urât la bloc”, ne-a declarat Ana Barbu.
Artista şi soţul său şi-au găsit locuinţa mult visată la Stăuceni, au cumpărat-o de la o familie de gospodari.

Ana BarbuŞi fetele artistei, Irina şi Natalia, s-au arătat încântate de alegerea părinţilor.
„Acum, că avem o curte frumoasă, nepoţii îşi vor putea petrece vacanţele la noi. Nu de alta, dar la bloc se plictiseau. Aici însă vor avea mai multă libertate şi se vor putea tolăni pe iarba verde din ogradă. Natalia a fost pe la noi în weekend. I-a plăcut casa – e impresionantă şi este exact aşa cum ne-o doream. Acum mai facem reparaţie, vrem să schimbăm gardul, poarta. Dar încetul cu încetul le-om reuşi pe toate. Îmi doresc să cresc cât mai multe flori. Apropo, avem şi o fântână foarte frumoasă”, ne povesteşte interpreta.

Ana Barbu_2În a doua jumătate a lui iunie, Ana Barbu va cânta pe „Vaporul Dragostei”, la un festival al românilor din Israel. Alături de artista noastră, vor mai participa interpreţii din România Cătălin Crişan şi Silviu Biriş.
„Pe mare ne vom afla patru zile. Ultima dată, într-o asemenea călătorie am fost în adolescenţă. Iată că voi avea ocazia să-mi aduc aminte de tinereţe. Nu am rău de mare şi nu-mi este frică de vreun naufragiu, iar cum am de gând să-mi prelungesc şederea în Ţara Sfântă, vine şi soţul cu mine. Vrem să mergem pe la prietenii noştri, să vizităm acele locuri pe care nu am reuşit să le vedem anul trecut”, susţine Ana Barbu.

Ana Barbu_3Lena Negru
Foto: Ana Barbu

Vizualizări: 2520

4 Comentarii

  • eu
    20 mai 2014 | Permalink |

    Daaaa…..cei drept e derept,e cam galagie la bloc dar in schimb in oras .in capitala . Dar ei iarasi la Stauceni au venit ,ma bucur ca totusi au intales ca e bine la noi …..ne mindrim ,ca Doam. Ciolacu si doam. Barbu ne sint sateni ….

  • noi
    26 mai 2014 | Permalink |

    Foarte importanta stire. Mereu se muta undeva. la virsta ei atita laudatura.

  • IOn
    6 iunie 2014 | Permalink |

    DA, e o stire trasnet…. Apropo lucreaza doar pentru familia Barbu? Sunteti platiti de milionarul Nataliei?
    Mare lucru ca s-a mutat undeva. Noi toti ne mutam, migram, schimbam ceva in viata – ce, trebuie indata de plasat in paginile ziarelor?
    .Stire de 2 bani – s-a mutat la casa. Poate imi dati si adresa s-o vizitam la un ceai? la un pahar de vorba? sau sa -i vad casa?
    Ea trebuie deja sa sada cu nepotii si le cinte cintece de leagan.

  • 3 iulie 2014 | Permalink |

    da cum sa nu schimbe casa ,daca jinerca ii tot da bani pe ideile si ca sa-l tina pe Vasilica pe langa ea
    -ca nu o mai muncit bietu om nici o zi,il tot tine cu bani ba Ana ba Natasha(fiica vitrega)
    si ce ofticos mai e omu ista o incercat din raspunteri sa o impinga si pe ce fata ca e a lui
    si n- fost sa fie de aiai sta ku un negru
    Deci cu casa-ce sa zic,daca il pot jupi de bani pe moshulica Sota..de ce nu..
    da stirea intradevar e….

Comentează