Acuzaţii dure după Eurovision. Boris Covali: „Cei care mă numesc TRĂDĂTOR sunt FASCIŞTI!”

aÎn fiecare an, selecția națională Eurovision este în mod invariabil urmată de un circ, atacuri verbale ca la ușa cortului și reglări de conturi în presă. Şi în 2014 au ieşit scântei.

După prima semifinală, Doiniţa Gherman s-a arătat nemulțumită de notele pe care le-a primit din partea juriului. La dezbaterile care au avut loc după prima semifinală, interpreta a declarat că „nu merita nota 2 ori 4 din partea juriului”. Aseară, după ce s-a aflat cine ne va reprezenta ţara la Eurovision Song Contest 2014, Boris Covali s-a arătat indignat de rezultatele obţinute din partea membrilor juriului şi că Cristina Scarlat a fost favorita lor deoarece „la mijloc au fost mai multe interese”.
„Am insistat ca membrii juriului să fie schimbați, dar în zadar. La începutul concursului, Anatol Chiriac le spunea tuturora că Cristina Scarlat va fi câștigătoarea, deşi nu nu a ascultat melodia şi nu a văzut prestaţia scenică. E ultima dată cât mai particip la acest concurs. Toate situaţiile care au loc la acest show, dau de înţeles că eu nu pot să fiu câştigătorul şi asta deoarece sunt vorbitor de limbă rusă ori poate că nu sunt persoana căreia să-i placă să se linguşească.
Prin intermediul internetului, multe persoane mi-au făcut rău. Fiind îmbrăcat în uniforma URSS, pe care a purtat-o bunelul meu, dar şi buneii lor, mă acuzau că aş fi un trădător pentru că pe 9 mai am cântat pentru veterani. Consider că acești oameni sunt fasciști, cu care trebuie să vorbești în alt mod”, a declarat interpretul după concurs.
Şi anul trecut, Boris Covali a fost preferatul publicului, dar nu şi al membrilor juriului. Cântăreţul s-a supărat foc când a văzut tabelul cu punctajul juriului, iar flacăra supărării s-a aprins și mai tare de la cele cinci puncte care i-au fost acordate de Nicu Țărnă. Mai mult decât atât, tatăl lui Boris Covali, care spera ca fiul său să fie marele câștigător, l-a contactat pe Nicu Țărnă și l-a înjurat.
„M-a deranjat faptul că am primit două apeluri telefonice în care am fost amenințat și înjurat pentru cele cinci puncte pe care i le-am dat lui Boris Covali. Dar asta a fost părerea mea subiectivă”, declara Nicu Țărnă îndată după finisarea concursului, precizând că unul din cele două apeluri telefonice, în care era amenințat și înjurat, a venit din partea tatălui lui Boris Covali.
Precizăm că, Cristina Scarlat este câștigătoarea competiției din acest an și ne va reprezenta la Eurovision Song Contest cu piesa „Wild Soul”. Artista a acumulat punctajul maxim necesar, 10 din partea publicului și 12 din partea juriului.
Cel mai popular concurs de muzică, Eurovision Song Contest, va avea loc în acest an la Copenhaga, Danemarca. Piesa cântată de Cristina Scarlat va fi ascultată în cea de-a doua parte a primei semifinale.


L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 1020

4 Comentarii

  • nic
    16 martie 2014 | Permalink |

    Un tip nu prea placut ,care baga zizanie intre nationalitati. E un gest neplacut, trebuie sa seinvete a perde . Cistigator la orice concurs e unulsi ca sa cistigi trebuie sa fii cu un cap mai sus decit ceilalti si mai binevoitor.

  • =Pan Wolodyjewki=
    17 martie 2014 | Permalink |

    AVIZ PENTRU TOATA LUMEA
    CU INIMA BUNA !
    De Ziua Marii Uniri – 27 Martie 1918-
    –––––––––––––––––––––––––––
    Duminica, 30 Martie 2014, orele 15
    in Piata Mare din fiecare localitate:

    la Chisinau si in toate localitatile:
    sate, orasele, etc. din actuala Rep. Moldova
    /fosta Basarabie istorica /
    totodata si in Bucovina de Nord si in Bugeac la Sud,
    se vor organiza Mari Adunari Nationale Populare,
    la care populatia va cere si va proclama
    Re-Unirea noastra: a teritoriilor românesti ocupate de rusi si ucraineni,
    cu Patria-mama România Mare europeana,
    ca unica Salvare in fata agresiunilor rusesti
    si a ucrainizarii fortate a populatiei românesti !
    –––––––––––––––––––––––––––––––
    VENITI CU TOTII
    SA FAURIM IMPREUNA ISTORIA NOASTRA
    PENTRU COPIII NOSTRI !

  • Nume
    17 martie 2014 | Permalink |

    se pare ca devizul din Krimeia “fascist’ este mai periculos decat gripa porcina….

  • Nume
    19 martie 2014 | Permalink |

    Boris nu te descuraja ce-i al tau e pus deoparte,cu vocea ta buna meriti sa ne reprezinti tara

Comentează