Cristina Scarlat ne va reprezenta țara la Eurovision!

Cristina Scarlat ne va reprezenta țara la Eurovision!

Finala Naţională Eurovision R. Moldova 2014 a luat sfârşit. Cristina Scarlat este câștigătoarea competiției din acest an și ne va reprezenta la Eurovision Song Contest cu piesa „Wild Soul”. Artista a acumulat punctajul maxim necesar, 10 din partea publicului și 12 din partea juriului.

Recent, Cristina Scarlat ne-a mărturisit că este sigură de faptul că în acest an norocul va fi de partea ei şi că are toate şansele să meargă la Copenhaga, Danemarca: „Îmi place spiritul competiţiei, iar din acest motiv, am decis să particip şi în 2014 la Eurovision. Cred că am toate şansele să trec de audiţiile live şi de semifinală, şi să ajung în marea finală. Sper să vă dau gata căci în acest an sunt pornită să câştig competiţia şi să reprezint R. Moldova la Eurovision Song Contest 2014. Echipa cu care lucrez a rămas cea de anul trecut. Mie-mi place să colaborez şi să am în spate oameni profesionişti, iar show-ul vă asigur că va fi unul de milioane”. Și așa a și fost.
Cel mai popular concurs de muzică, Eurovision Song Contest, va avea loc în acest an la Copenhaga, Danemarca. Piesa cântată de Cristina Scarlat va fi ascultată în cea de-a doua parte a primei semifinale.
L.N.
Foto: Facebook

Vizualizări: 685

One Comment

  • Nume
    17 martie 2014 | Permalink |

    pacat ca nu Lucia S,e mai buna voce si piesa

Comentează